COMPARTIR
Nebojsa Marinkovic celebrant un dels molts gols que ha marcat amb el Peth Glory. | Foto: A-League

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Carlos Esteve, els 10 gols i la victòria a Alcoi

L’Atlético Saguntino continua amb la seva gran campanya al G3 de la Segona Divisió B, la primera en els seus 94 anys d’història, i en aquesta ocasió ha derrotat a un dels galls de la categoria jugant com a visitant. Els de David Gutiérrez s’han imposat per 0-2 a l’Estadi de El Collao, feu d’un CD Alcoyano que és segon i que amb aquesta derrota ha dit definitivament adéu a la primera plaça, amb els gols de Rafa Gimeno i Carlos Esteve. L’ex grana ja ha arribat a la xifra dels 10 gols, és el màxim golejador de l’equip i el millor actiu per aconseguir classificar-se entre els vuit primers, la qual cosa portaria al Saguntino a la propera edició de la Copa del Rei.

L’aparició d’Alberto Varo salva dos punts

El porter tarragoní, que es troba cedit al FC Barcelona B, ha sigut un dels protagonistes més destacats en la victòria per la mínima del filial blaugrana davant el Lleida Esportiu al realitzar una doble parada salvadora, que ha donat validesa al gol inicial de Kaptoum, quan solament restaven tres minuts per arribar al final del temps reglamentari. Aquest ha sigut el quart partit de lliga que ha disputat Alberto Varo, el segon de forma consecutiva després d’haver participat en el triomf al camp del Badalona (0-2), i cal destacar que solament ha encaixat un gol. Després de superar les greus lesions de l’inici de temporada, la sort torna a somriure al que ha de ser el futur guardià de la porteria del Club Gimnàstic.

Marc Martínez culmina el triomf i la salvació del Llagostera

El Llagostera ha segellat pràcticament la permanència al guanyar aquest cap de setmana a l’Eldense per dos gols a cero amb les dianes de Diego Giménez i Marc Martínez, que ha sortit de refresc a la segona part (57’) per anotar el definitiu 2-0 amb un golàs de falta que està a l’abast de molts pocs jugadors en aquesta categoria. Amb el seu gol, el tercer d’aquesta campanya, l’ex migcampista grana ha tancat una victòria que serveix per situar al conjunt gironí amb un +7 sobre la plaça de play-out i les posicions de descens quan solament resten quatre partits per arribar a la conclusió de la fase regular.

Dani Ojeda situa líder al Lorca

El davanter canari segueix complint amb la responsabilitat del gol en el Lorca CF, líder destacat del Grup IV de la Segona Divisió B, i aquest cap de setmana ha aconseguit marcar del gol de la victòria davant tot un històric com el Recreativo de Huelva del també ex grana Iván Aguilar. La diana de l’antic jugador de la Pobla de Mafumet ha sigut el factor diferencial entre ambdós equips i el que ha permès al conjunt murcià recuperar el liderat gràcies a l’ensopegada del Cartagena contra l’Extremadura. Els de David Vidal podrien segellar els play-off el proper cap de setmana tot i que el seu objectiu no és cap altre que el d’assolir la primera plaça i jugar l’eliminatòria de campions.

Nebojsa Marinkovic, un serbi a Austràlia 

No molts recordaran a aquest futbolista migcampista ofensius que va vestir la samarreta del Nàstic en el transcurs de la temporada 2008/09 després de que el club tanqués la seva incorporació en forma de cessió procedent del FK Cukaricki de la lliga sèrbia. El de Knjaževac va jugar únicament 202 minuts amb l’elàstica grana repartits en deu partits, no va marcar cap gol i va tornar al seu club d’origen sense deixar cap tipus de record entre la parròquia del Nou Estadi.

A dia d’avui, Marinkovic es troba jugant a la lliga australiana de la mà del Perth Glory, club en el que porta ja cinc temporades i en el que ja és tot un referent després d’haver jugat 80 partits en els que ha donat 10 assistències i ha marcat 15 gols, 6 d’ells en el present curs en el que el conjunt de la ciutat de Perth ha arribat fins les semifinals dels play-off de la A-League. En el primer dels dos partits davant el Melbourne City de Tim Cahill (Everton), el nostre protagonista ha contribuït a la victòria marcant el quart dels cinc gols que el seu equip ha sigut capaç de marcar tot i encaixar-ne quatre que deixen tota l’emoció pel partit de tornada que es disputarà el proper diumenge al AAMI Park de Melbourne.

Comentaris

avatar