COMPARTIR
Rodri celebrant el 2-0. | Foto: Francesc Fàbregas - El Vallenc

Després de quatre empats i una derrota que li van deixar sense opcions de poder lluitar pels play-off, el filial del Nàstic per fi ha sigut capaç de retrobar-se amb el triomf i a més ho ha fet amb una gran solvència derrotant per 3-0 a la UE Castelldefels en un partit que s’ha disputat al camp annex que hi ha a les Instal·lacions del Nou Estadi en el que normalment hi juguen els equips del planter.

El partit no ha sigut tant desigual com així pot fer pensar el resultat final. És només, que l’equip de Martín Posse sí ha tingut en aquesta ocasió l’efectivitat de cara a porteria que li ha mancat en les últimes setmanes. De fet, després de la primera oportunitat que ha tingut Brugui amb un xut des de la frontal que ha marxat fregant el travesser, Rayco Rodríguez ha marcat el primer gol de la matinal aprofitant l’errada en la sortida de pilota del porter visitant Manu Martín. L’única ocasió dels del Baix Llobregat en el primer acte ha sigut un remat de cap de Javi Morales que no ha suposat cap tipus de perill per José Perales. Poques ocasions i un únic gol que ha servit per marcar la diferència al temps de descans.

L’inici del segon temps ha comptat amb un Castelldefels que ha sortit decidit a buscar el gol de l’empat protagonitzant dues ocasions molt clares davant la porteria local, primer amb un xut frustrat de l’ex grana Sergi Moreno i després amb una aparició dins de l’àrea d’Óscar García, que no ha pogut dirigir el seu remat entre els tres pals. El domini dels de Miki Carrilo ha sigut tal, que les aproximacions a la meta de José Perales s’ha anat succeint constantment, així com les accions a pilota aturada que la defensa pobletana ha sigut capaç de refusar amb èxit.

Al minut 73 s’ha produït un fort xoc entre Rayco i Carlos García que li ha produït a aquest últim  una bretxa al camp que ha començat a sagnar de forma considerable. Per sort, el futbolista visitant s’ha recuperat i ha pogut continuar sobre el terreny de joc, tot i que al finalitzar el matx ha sigut traslladat a un centre mèdic per comprovar que tot estigués en ordre. Aquesta acció ha frenat l’impuls dels grocs i a partir d’aquí ha sigut la Pobla la que ha començat a aparèixer en camp contrari amb una primera ocasió en la que Iván Vidal ha creuat en excés la seva rematada. En l’acció posterior, Rodrigo Cuenca no ha perdonat i ha sentenciat el partit amb un golàs. El mateix dorsal ’12’ dels grana, que havia entrat a l’equador del segon temps, també ha sigut protagonista del tercer gol amb la passada de la mort que ha facilitat el remat final d’Iván Vidal.

El definitiu 3-0 consolida a l’equip de Martín Posse a la vuitena posició situant-se a solament un punt de la setena plaça que ocupa el Palamós quan resten quatre jornades perquè finalitzi la fase regular d’aquest GV de la Tercera Divisió. El següent partit el jugaran al camp del Cerdanyola del Vallès el proper diumenge 23 a les 12.00h.

Comentaris

avatar