COMPARTIR
Achille Emaná ha demostrat un cop més la seva qualitat. | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 34 del campionat de la Liga 123

Manolo Reina (5): Fluix. El de Villanueva del Trabuco ha estat possiblement el pitjor jugador grana sobre la gespa. Té part de responsabilitat en el gol visitant. Pateix en excés en les mitges sortides.

Iago Bouzón (7): Dièsel. Té una clara progressió ascendent. Discutit en reiterades ocasions es troba en el millor estat de forma de tota la temporada. Segur al darrere ha quallat un bon partit en una nova posició.

Bruno Perone (7): Imperial. Es manté en la seva línia. És capaç de donar una clara sortida de pilota als seus companys de migcamp.

Gerard Valentín (7): Moto. Genera una constant sensació de perill a banda dreta. Les seves centrades no han trobat rematador. Es desentén amb certa facilitat del marcatge en els canvis de joc rivals.

Cristian Lobato (7): La seva cama esquerra té una qualitat poc vista a la categoria. Li ha costat defensar però malgrat tot ha anotat un gran gol.

Xavi Molina (7): Ídol. La grada l’estima i ell ho sap. La seva entrega és innegable. Solvent al tall s’ha permès el luxe de marcar un gol de murri.

Wilfried Zahibo (7):Renascut. No comptava per ningú però ha aprofitat a la perfecció l’absència de Luismi. Un xic lent no s’ha complicat en les passades. Gran treball de recuperació.

Sergio Tejera (9): Decisiu. Impecable en atac i en defensa. Ha enllaçat amb precisió el joc grana. Possiblement ha demostrat una de les seves millors versions. Bon gol anotat avui.

Jean Luc Assoubre (7): Ratolí. Ha donat un recital de com encarar rivals i generar una sensació de perill constant. Ha de millorar en tasques defensives.

Achille Emaná (8): Artista. Un dels millors futbolistes que ha trepitjat el Nou Estadi. Atrau rivals amb gran facilitat. No es troba encara en un estat físic òptim i a voltes li manca velocitat. Tot i així gran partit del jugador camerunès. La manera de llençar el penal demostra l’immensa qualitat que té.

Àlex López (6): Desafortunat. La seva lluita és encomiable. Poca sort cara a porteria facilita i molt el joc d’esquenes a porteria.

Juan Delgado (6): Desendollat. Sortint des de la banqueta es veu un pel perdut al camp. Ha de concentrar-se més en el joc dels seus companys. Ha desaprofitat un clar contratac.

Stéphane Emaná (6): Entregat. Es buida en cada partit jugui els minuts que jugui. S’està guanyant els moments dels que disposa.

Daisuke Suzuki (-): Pas totalment testimonial del jugador japonès. Ha perdut la titularitat.

Juan Merino (6): Testimoni. El tècnic gadità ha gaudit d’una tarda plàcida. El Mirandés té gran part de la responsabilitat.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
Francesc
Guest

Iago Bouzón si, pero no.
Cometió un claro penalti en la primera parte (agarrón por detrás de forma muy descarada, creo recordar a la salida de una falta desde el lateral derecho), podía significar el 0-2. Y en varias acciones (más en protestas) se arriesgo a recibir la tarjeta.