COMPARTIR

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al l’Iberostar Estadi davant del Mallorca, corresponent a la jornada 34 de Segona A.

Tejera
Està en el millor moment de la temporada. Fa dies que s’ha convertit en el millor de l’equip amb diferència. Juga, fa jugar l’equip i ahir fins i tot va fer gol.

Zahibo
Amb Merino a la banqueta ha passat de l’ostracisme a la titularitat, gràcies a la seva constància i treball, com va dir ahir el tècnic andalús a la roda de premsa. Va demostrar que és un jugador molt vàlid per l’equip. Només falta que tingui regularitat.

Reina
En un partit tant bo costa destacar quelcom dolent; però li podem fer una estirada d’orelles al porter grana, que per segon partit va encaixar un gol molt semblant a l’anterior al posar les mans molt toves i fent-se pràcticament ell el gol.

Comentaris

avatar