COMPARTIR
Foto de família d'un dels plaçaments de la present temporada. | Foto: CD Mirandés.

Davant el crucial partit que el CD Mirandés ha d’afrontar al camp del Nàstic, el club presidit per Alfredo de Miguel Crespo ha decidit facilitar el desplaçament als seus aficionat assumint el cost dels dos autobusos que sortiran des de Miranda d’Ebro cap a Tarragona per tal que l’equip, que és el cuer de la categoria, rebi el caliu i els ànims d’una afició motivada després de la victòria contra l’Alcorcón.

D’aquesta manera, s’espera la presencia de gairebé 150 seguidors burgalesos a la zona visitant del Nou Estadi, des d’on intentaran convertir-se en el jugador número dotze del seu equip amb l’il·lusió de poder aconseguir el segon triomf de la temporada lluny de l’Estadi d’Anduva per seguir sumant de tres en tres, l’única manera de sortir del fons de la classificació i optar a la permanència.

Comentaris

avatar