COMPARTIR
Imatge del Mirandés-Nàstic de la primera volta. | Foto: laliga.es

La d’aquest cap de setmana serà una de les jornades més trascendents del que portem de lliga. Hi haurà fins a quatre enfrontaments d’equips directament implicats en la zona baixa de la classificació.

A banda del Nàstic-Mirandés de dissabte al Nou Estadi, també trobem un UCAM Murcia-Rayo Vallecano, Córdoba-Almería i Zaragoza-Mallorca.

A La Condomina de Murcia, els locals buscaran allunyar-se de la zona de descens, que tenen a només dos punts. Els madrilenys, que tenen un punt menys que el seu rival (37), també buscaran el mateix objectiu.

El Córdoba rep un Almería que marca ara mateix la línia del descens. Els andalusos tenen els mateixos punts que el Nàstic i el Rayo, i guanyant el seu partit a l’Arcángel enfonsarien una mica més un Almería que va empatar a 2 en el seu darrer partit a casa, davant el Zaragoza.

Per la seva part, el Mallorca visitarà el sempre complicat camp de La Romareda. Els aragonesos són, de tots els equips anteriorment mencionats, els millors posicionats a la classificació amb 40 punts, però una relliscada els podria fer perdre posicions.
Per la seva banda, els balears es troben a 5 punts de la permanència i no poden permetre’s més errades.

Comentaris

avatar