COMPARTIR
Lévy Madinda, en un partit de la passada temporada. | Foto: as.com

Més lesionats a Can Nàstic. La nota negativa del partit d’aquest passat dissabte a Palma davant el Mallorca va ser la lesió de Lévy Madinda i Manu Barreiro.

El gabonès es va retirar al minut 18, després de notar una punxada a la cama esquerra en una acció que es va fer tot sol. El club va confirmar després del partit que es tracta d’una lesió a l’isquiotibial esquerre, que el mantindrà apartat dels entrenaments d’aquesta setmana. Pel que fa a Manu Barreiro, el davanter gallec va haver de demanar el canvi al minut 44 al lesionar-se l’adductor esquerre.

Tres dies després del partit a Son Moix, el club ha donat a conèixer l’abast de les lesions d’ambdós jugadors sent la de Lévy Madinda la més greu perquè pateix una lesió fibril·lar de grau dos al bíceps femoral de la cuixa esquerra que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant el proper mes. Per tant, el futbolista cedit pel Celta de Vigo es perdrà els partits contra el Mirandés, el Getafe, el Reus Deportiu i el Cádiz.

D’altra banda, Manu Barreiro pateix una lesió fibril·lar de grau u a l’adductor esquerre que el deixarà fora de combat per la final de dissabte davant el Mirandés i per l’exigent compromís que li espera a l’equip en el proper desplaçament al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.

Comentaris

avatar