COMPARTIR
L'estadi del Cádiz, el Ramón de Carranza. | Foto: estadiosdeespana.com

El Nàstic ha conegut aquest matí els horaris de la jornada 37 de lliga, en la que els homes de Juan Merino visitaran el camp d’un dels equips que es troba en zona de play-off d’ascens, el Cádiz. El partit es jugarà el diumenge 7 de maig a les 18.00h. al Ramón de Carranza i serà retransmès pel canal oficial de la Liga123tv, així com per Ràdio Ciutat de Tarragona i el nostre compte de Twitter.

Els grana es desplaçaran a la província andalusa per jugar de visita en un escenari en el que van guanyar en les darreres dues visites, en la temporada 2007/08 i en la 2009/10. En la primera ocasió, l’equip que llavors dirigia César Ferrando es va imposar per un marcador de 0-2 gràcies als gols de Moisés García León i Antonio Calle, mentre que en la segona i última visita ho van fer per la mínima amb un solitari gol de Fernando Moran. Abans d’aquests dos enfrontaments, els tarragonins no havien sigut capaços de guanyar en cap de les cinc ocasions en les que havien visitat el coliseu gadità, d’on van collir quatre derrotes i dos empats.

En la resta de la jornada, cal destacar el Girona-Husca, el Tenerife-Lugo i el Reus-Real Zaragoza. D’altra banda, els principals rivals del Nàstic en la lluita per la permanència tampoc cap compromís senzill, doncs l’Alcorcón i el Córdoba visitaran al Real Oviedo i al Getafe mentre que el Mallorca, el Rayo Vallecano i l’Almería rebran a l’Elche, el Levante i el Real Valladolid respectivament.

Horaris de la J37 de la Liga123. | Foto: laliga.es

Comentaris

avatar