COMPARTIR
El Juvenil A ha tancat la temporada amb una derrota davant el Barça. | Foto: FC Barcelona

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

No hi ha manera

La Pobla de Mafumet ha sumat un nou empat i ja encadena quatre en els últims cinc partits en els quals ha buscat la victòria sense èxit. En aquesta ocasió, els pobletans rebien a un Figueres que és novè i que volia assaltar el Mpal. de la Pobla per poder superar a l’equip de Martín Posse a la taula classificatòria. El primer en colpejar ha sigut el filial grana amb un remat de cap de Rouxi que ha superat per alt al porter Martí Bartrina. La rèplica dels visitants no ha tardat en arribar i deu minuts després ha sigut Moha el que ha empatat de nou el partit després de finalitzar amb èxit la seva tercera oportunitat davant José Perales. En el segon acte, els nostres han tingut un bon grapat d’ocasions per posar-se per davant però el meta dels gironins ha estat excepcional i ha sigut el gran “culpable” de que el matx hagi finalitzat amb empat després de negar-li el gol a Gil Muntades i a Riki en tres ocasions.

El Juvenil A cau golejat contra el Barça i el Juvenil B guanya a domicili

L’equip de Manel Cazorla, que la passada setmana aconseguia segellar la permanència a la màxima divisió juvenil, ha sofert una golejada important al camp del campió en el que ha sigut l’últim partit del campionat. Els grana no han sigut rivals per a un equip que en dues setmanes disputarà les semifinals de la UEFA Youth League i que ha encarrilat el partit abans d’arribar a la primera hora de joc amb una dobleta de Monchu. En el segon acte, Seungwoo Lee, Adrián Guerrero, Jordi Mboula i Alasana Manneh també han pogut superar al porter Alejo establint el 6-0 definitiu amb el que el Juvenil A finalitza la lliga com l’onzè classificat amb un bagatge total de 34 punts.

Per la seva part, el Juvenil B ha sumat la segona victòria consecutiva després de guanyar al camp del Júpiter en un partit en el que ha tingut que sobreposar-se al gol matiner dels barcelonins que s’han avançat gràcies a la diana de Ricard Cabrera. Un cop complerta la primera mitja hora de joc els de Daniel Vidal han aconseguit empatar per mitjà d’Aleix Ruiz i tan sols tres minuts després han capgirat el marcador amb el gol de Sergi Cardona. Els locals, però, no s’han ensorrat i han tornat a empatar el matx just abans d’arribar al temps de descans amb la dobleta de Cabrera. A la represa, els tarragonins han pogut tornar a colpejar de nou amb el dotzè gol de Guillem Martínez i han acabat sentenciant el duel amb el 2-4 definitiu que ha convertit Jordi Verdejo i que deixa la permanència molt ben encarrilada ja que l’avantatge respecte al descens és de 11 punts quan solament resten 15 per jugar-se.

L’Infantil A cau davant la necessitat del Vic

El màxim representant de la categoria Infantil ha caigut amb estrèpit en la seva visita al camp del Vic Riuprimer Refo, que estava obligat a guanyar per poder seguir mantenint intactes les seves opcions de permanència, en un duel marcat per l’exhibició golejadora d’Oriol Candelo. El dorsal ‘14’ dels locals, que és el màxim golejador dels amb 10 gols, li ha donat la victòria al seu equip amb un hat-trick que ha començat a elaborar en el primer minut del partit i que ha completat al 38’ –des del punt de penal- i al 63’. La derrota, la tercera consecutiva, allunyà a l’equip de Francisco Pastor de la vuitena posició que li permetria disputar la fase final de la Copa Catalunya ja que està a set unitats de l’EF Mataró quan només resten quatre partits.

Futbol 7

L’Aleví A ha aconseguit una gran i treballada victòria contra la UE Tancat amb una dobleta de Gerard Solé i el gols de Erik Marcos, Antonio Rubén Ferrer, Yeray Nieto i Ticiano Pérez, el màxim golejador de l’equip dirigit per Pol García amb 39 gols.

D’altra banda, el Benjamí A s’ha imposat en el derbi contra La Floresta en un partit força igualat, doncs els del barri tarragoní són quarts i aspiraven a situar-se a només un punt de la segona plaça que defensen els nois de Jordi Martín. Els de l’oest de Tarragona s’han refet de la diana inicial de Roger Anglès gràcies als gols de Karlos Badia i Kevin Javier Ipes. No obstant, el mateix Roger ha sigut l’encarregat de tornar a posar per davant al conjunt grana amb dos gols més que han significat el seu hat-trick particular abans de que Joel de la Torre hagi marcat el 4-2 definitiu.

Per últim, el Prebenjamí A també ha aconseguit el triomf trencant així amb la ratxa de quatre partits sense guanyar. Els grana han vençut per 4-2 al Pare Manyanet i ho han fet amb els gols de Asier Macías, Adrià Alasà, Jesús Manuel Vélez i Rubén Cerro. Pel conjunt visitant ha marcat Mario Gómez, que ha anotat una dobleta.

Resultats i agenda dels propers partits.

Comentaris

avatar