COMPARTIR
L'onze tarragoní que va saltar a terres balears. | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 33 del campionat de la Liga 123

Manolo Reina (7): Providencial. Gran part del punt aconseguit és gràcies a ell. Posà una mà providencial que evità el gol local.

Xavi Molina (6): Gladiador. Va lluitar el que no està escrit. Un cop més va fer mostra del seu coratge i entrega.

Iago Bouzón (6): Atent. Davant les crítiques, el jugador gallec s’està convertint en un puntal a la defensa grana.

Bruno Perone (6): Imponent. La combinació en la pilota aturada amb Juan Muñiz fa tremolar les defenses rivals. En defensa es va mostrar solvent.

José María Angresola “Mossa” (5): Desafortunat. Va patir en excés davant d’un atac poc desequilibrant. Va cometre errors posicionals que li van poder costar cars a l’equip grana.

Gerard Valentín (6): Extrem. La banda dreta és seva. Desequilibra i ho sap. A voltes oblida recuperar la posició defensiva.

Sergio Tejera (6): Perdut. Li va costar entrar al partit. Durant els primers minuts va deixar que el seu company Lévy Madinda portés la batuta del joc. Se li ha d’exigir molt més.

Lévy Madinda (6): Viu. Fins que es lesionà fou el millor portant el pes del partit. Poc a poc està trobant el nivell que se li presuposa.

Wilfried Zahibo (7): Ancla. De no existir a ser bàsic. Així es resumeix la temporada del jugador francès.  Contundent en el tall, no es complica en la sortida de pilota. Té lloc en aquest equip.

Achille Emaná (6): Nàufrag. A estones el jugador camerunès recorda al de la temporada anterior. Tot i així no mostra ni de bon tros el nivell que tots li recordem. Perdonà el gol en una clara ocasió.

Manu Barreiro (5): Voluntariós. Lluita però sense sort. No va acabar de connectar amb els seus companys. Es retirà del terreny de joc lesionat.

Juan Delgado (-): Testimoni. Va entrar a les acaballes del partit. Pràcticament no va tocar pilota.

Juan Muñiz (5): Decepcionant. L’asturià va viure del seu talent a pilota aturada. No va entrar al joc de l’equip. Cal exigir molt més a un jugador de la seva classe.

Àlex López (6): Treballador. No podem negar la seva entrega i lluita, però un davanter ha de mostrar més ambició ofensiva. Viu d’esquenes a porta.

Juan Merino (6): Correcte. El partit se li va fer complicat a partir de les dues lesions. Poc més suc li va poder treure al partit.

Comentaris

avatar