COMPARTIR
Naranjo celebrant el gol de la victòria del Genk. | Foto: Racing Genk.

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

José Naranjo torna a marcar i el seu gol val tres punts

El Racing Genk ha visitat al KSV Roeselare en la segona jornada dels play-off que tenen com a premi final un bitllet per la propera edició de la Europa League i l’entrenador Albert Stuivenberg ha tornat a deixar a l’atacant andalús a la banqueta per fer-lo servir com a revulsiu en el tram final d’un partit destinat acabar amb un empat sense gols davant el Lokeren. Tal i com va fer ara fa set dies, però, l’ex grana ha aprofitat i de quina manera els escassos nou minuts que ha estat sobre la gespa del Schierveode Stadion per marcar el gol de la victòria que permet al conjunt blanc-i-blau seguir liderant el G2. Després de marcar dos gols seguits, qui sap si la propera setmana celebrarem la seva titularitat.

Ramón Verdú participa en la golejada del Sabadell

El lateral, que va vestir de grana la temporada 2013/14 i la primera part de la següent en la que Mossa el va desbancar del carril esquerra, es troba jugant a tot un històric del futbol català com és el CE Sabadell. El conjunt arlequinat enguany no ha pogut complir amb l’objectiu de lluitar per un lloc als play-off  i sorprenentment s’ha vist dins de la disputa per mantenir la categoria, fita que sembla haver assolit després de la golejada d’aquest passat cap de setmana al camp de l’Eldense en un partit on Rubén Verdú ha marcat un autèntic golàs des de la frontal de l’àrea per fer el segon dels cinc gols que l’equip de Guillermo Fernández li ha endossat al cuer a l’últim classificat.

Mikel Orbegozo dóna un punt al CD Ebro

El conjunt aragonès, novè classificat amb 46 punts i la permanència ben lligada, rebia la visita d’un Alcoyano que és segon i que necessitava guanyar per poder seguir aspirant a la primera plaça que sosté el FC Barcelona B i que com ja sabem dóna dret a pujar a la Segona Divisió disputant únicament dos partits. Doncs bé, l’Ebro no ha sigut capaç de derrotar al quadre valencià però sí ha pogut esgarrapar un punt gràcies a la diana inicial de l’ex grana Mikel Orbegozo. El davanter, que no va tenir massa èxit en la seva única temporada a Tarragona (2011/12 – 0 gols), ha marcat l’1-0 tot just començar la segona part abans de que a falta d’un quart d’hora per arribar al final dels 90 minuts reglamentaris David Torres hagi anotat el gol de l’empat per reduir l’efecte de la segona diana del curs del nostre protagonista.

El Novelda somia gràcies a Joaquin Calderón

El quadre valencià, que sempre serà recordat per eliminar al FC Barcelona de Louis Van Gaal en la segona ronda de la Copa del Rei del 2002 gràcies a un hat-trick de Madrigal, avui dia apura les seves opcions per disputar la promoció d’ascens a la Segona Divisió B i ho fa amb un ex jugador del Nàstic a les seves files. Joaquin Calderón, que va ser un dels molts fitxatges que l’entitat tarragonina va realitzar per afrontar la primera de les tres temporades que disputaria a la categoria de bronze, vesteix ara la samarreta verd-i-blanca per intentar retornar al conjunt alacantí a la divisió que es mereix. De moment ha contribuït a la causa amb sis gols, l’últim el d’aquest passat diumenge al camp de l’Almoradí que serveix perquè el Novelda continuí cinquè a solament dos punts de la quarta plaça que defensa el Villarreal C i a la que també aspira l’històric CD Castellón (6è).

L’Eintracht de Fankfurt i David Abraham aspiren a Europa

El fabulós central argentí torna a fer acte de presència en aquesta secció després de ser protagonista de l’empat a dos que el seu equip ha firmat en la darrera jornada de la Bundesliga davant el Werder Bremen després de remuntar el 0-2 inicial amb el que s’ha col·locat el quadre dirigit per Alexander Nouri amb els gols de Zlatko Junuzovic i Fin Bartels. L’Eintracht ha pogut reaccionar, però, a l’inici de la segona part gràcies a l’assistència que David Abraham li ha brindat al servi Mijat Gacinovic per retallar diferències i situar a l’equip de les àguiles a només un gol de l’empat que finalment han aconseguit Marco Fabián des del punt de penal. Amb aquest resultat, els de l’estat federal de Hesse cauen a la novena posició però continuen molt a prop – a tres punts- de la sisena posició que ocupa el Friburgo i que dóna accés a la tercera eliminatòria de la propera edició de la Europa League.

Comentaris

avatar