COMPARTIR

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al l’Iberostar Estadi davant del Mallorca, corresponent a la jornada 33 de Segona A.

Emana
Després de tres partits sense jugar, el camerunès va quallar un partit acceptable, on fins i tot va poder anotar el gol de la victòria. Esperem que els problemes amb Merino s’acabin perquè gran part de la salvació passa per les seves botes.

El resultat
Puntuar fora sempre és bo, però en la situació actual dels granes només val fer-ho de tres en tres.

Lesions de Madinda i Manu Barreiro
Les lesions mai són benvingudes, i en aquest cas van condicionar els possibles canvis que tenia previstos Juan Merino. Esperem que els dos jugadors es recuperin ràpid, ja que en aquesta fase de la lliga se’ls necessita a tots al 100%.

Comentaris

avatar