COMPARTIR
El Coliseum Alfonso Pérez, escenari de partit.

El Club Gimnàstic organitza un desplaçament d’aficionats pel partit corresponent a la 35ª jornada del campionat de la Liga123, en la que els homes de Juan Merino visitaran el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe i que es jugarà el proper dissabte 22 d’abril a partir de les 18h.

El preu del pack, que inclou el viatge en autocar i entrada al partit, és de 45€ pels socis del club i de 50€ pels no socis. També hi ha l’opció d’inscriure’s al viatge sense la necessitat de demanar l’entrada, la qual cosa deixa el desplaçament en 30€ pels socis i 35€ pels no socis.

L’expedició sortirà a les 7h del matí del mateix dissabte des de la Plaça Imperial Tàrraco i farà l’habitual parada al Nou Estadi per posar rumb a Getafe a les 07:15h. La tornada es realitzarà just després de que conclogui el partit.

Els aficionats que es vulguin apuntar al viatge ho podran fer aquesta Setmana Santa de dilluns a dijous de 9h a 13:30h i de 16h a 19h, o bé la setmana següent de dimarts a divendres en els mateixos dos horaris. Dissabte, abans del xoc contra el Mirandés, les oficines també estaran obertes per poder inscriure’s al desplaçament.

Cartell promocional del desplaçament a Getafe. | Foto: Nàstic

Comentaris

avatar