COMPARTIR

Mallorca i Nàstic van firmar aquest passat dissabte un empat a l’Iberostar Estadi, en un partit on els granes van disposar de més i millors ocasions per endur-se els tres punts cap a Tarragona. El debut de Sergi Barjuan a la banqueta dels balears no els va servir per millorar la seva efectivitat, i el públic local va acabar esbroncant als seus jugadors.

Onze inicial presentat per Juan Merino a Son Moix. | Foto: laliga.es

Achille Emana va tornar a ser titular tres partits després en detriment del seu germà Stephane, que va quedar fora de la convocatòria. De fet, una de les millors ocasions pels tarragonins la va tenir el camerunès al minut 40 quedant-se sol davant del porter Santamaría, que va salvar els mobles pels locals amb una excel·lent intervenció.

El mateix Emana va treure de sota pals una de les millors ocasions pel Mallorca a la segona meitat (minut 59), en una rematada de cap de Raillo a la sortida d’un còrner i que va estar a punt d’avançar als locals.

Bruno Perone va disposar d’una clara ocasió que no va acabar en gol per ben poc. | Foto: laliga.es

Posteriorment, el Nàstic disfrutaria de dues clares ocasions més; una de Juan Muñiz en una falta botada a l’esquerra de la porteria del conjunt mallorquinista que es va anar enverinant, i una segona de Bruno Perone, que va rematar una pilota morta a l’àrea petita ajustada al pal dret de Santamaría i que el porter local va poder refusar.

Amb l’empat, el Nàstic suma ja 37 punts i es situa un punt per sobre del descens, esperant la visita del cuer Mirandés dissabte al Nou Estadi.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
NasticCAT
Guest

Llàstima no aconseguir els tres punts, ens ho mereixíem.

Pregunta pels experts: Tantes lesions musculars són normals?

pere carter
Guest

no se si son normals o no, el q esta clar es q ens estem quedant sense fons darmari i q com seguim amb aquesta ratxa haurem de tirar del planter en el tram mes decisiu de la temporada