COMPARTIR
Suzuki en l'entrenament d'aquest passat dimecres. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

La Segona A d’aquest any es presenta apassionant pel que fa a la lluita per evitar el descens. I és que a falta de 10 jornades per concloure el campionat, fins a un total de dotze equips es troben inmersos en la lluita per la salvació.

La diferència entre el Numancia (11è) i el cuer Mirandés és de només 11 punts. Més s’estreny la classificació si agafem com a referent l’Almería, vintè a la classificació, i del que només el separen 5 punts amb el conjunt de Los Pajaritos.

El Nàstic, que ara mateix amb 36 punts (empatat amb Alcorcón i Rayo) és l’equip que marca el descens, podria escalar fins a 4 posicions en el cas de guanyar a Mallorca i tenint resultats d’altres partits al seu favor, un fet que demostra la facilitat amb la que es podran escalar i baixar posicions durant aquestes últimes setmanes de lliga.

Comentaris

avatar