COMPARTIR
Sergi Barjuan, dirigint un partit de l'Almería des de la banqueta. | Foto: plazadeportiva.com

El Mallorca va fer oficial aquest dimarts mitjançant la seva pàgina web la rescissió del contracte de Javier Olaizola, que fins aquesta passada jornada havia estat l’entrenador del club mallorquí.

Els mals resultats obtinguts pel tècnic donostiarra han propiciat aquesta destitució; el Mallorca és ara mateix penúltim a la classificació de Segona, a 5 punts del Nàstic, que és l’equip que marca la salvació.

El lloc d’Olaizola l’ocuparà l’ex-jugador del Barça i Atlético de Madrid Sergi Barjuan, que un cop acabada la seva carrera com a futbolista professional va entrenar al Barça juvenil (2009/11), al Recreativo de Huelva (2012/14) i a l’Almería (2015/16).

Barjuán debutarà a Son Moix coincidint amb la vista del Nàstic aquest proper dissabte.

Comentaris

avatar