COMPARTIR
Àlex López lluitant per una pilota aèria aquesta temporada. | Foto: as.com

La infermeria del Nou Estadi torna a buidar-se de manera progressiva. Un dels seus ocupants en les últimes hores, Àlex López, torna a exercitar-se amb el grup i podria tenir minuts a Palma, on el Nàstic s’enfronta aquest dissabte (16h) contra el Mallorca a l’Iberostar Estadi.

El davanter de Calafell s’ha perdut els darrers dos partits de lliga per culpa d’una lesió fibril·lar a la cama dreta que l’ha apartat dels terrenys de joc.

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
NasticCAT
Guest

Almenys una bona notícia, ja tocava. Per cert, una putada el canvi d’entrenador del Mallorca just abans de jugar contra nosaltres. Serà una motivació extra per als jugadors que voldran guanyar-se el lloc amb el nou míster. No sóc gaire optimista de cara a dissabte…