COMPARTIR
L'Aleví D celebra el campionat de lliga. | Foto: Nàstic

Aquest cap de setmana el futbol base del Club Gimnàstic de Tarragona està d’enhorabona, ja que a la permanència aconseguida pel Juvenil A de Divisió d’Honor cal afegir el títol que ha aconseguit l’Aleví D al proclamar-se campió del G39 de la Segona Divisió  després de realitzar una irreprotxable temporada en la que solament ha conegut la victòria.

Els nois dirigits per Adrià Hierro s’han assegurat la primera plaça del grup després de derrotar per 4-1 a l’Escola FB Salou Costa Daurada B en un partit que s’ha disputat a les Instal·lacions del Nàstic i en el que els visitants s’han avançat al minut 6 per mitjà de Jordi Tugulashvili. El conjunt salouenc, que arribava al partit com a segon classificat, volia evitar que els granes es proclamessin campions però finalment no ho han pogut aconseguir ja que si en el segon quart Iker Gonzalo ha sigut el que ha empatat el partit, en el tercer han aparegut Andy Sesini i Pol Saiz per capgirar el marcador mentre que Alejandro Huguet ha sigut l’encarregat de marcar el definitiu 4-1.

Amb aquest triomf, l’Aleví D no només ha aconseguit el campionat sinó també el poder donar continuïtat a la immaculada trajectòria que manté des de l’inici del curs i que l’ha dut a guanyar els vint-i-un partits que s’han disputat fins a dia d’avui amb un balanç de 167 gols a favor i solament 25 en contra, la qual cosa el converteix en l’equip menys golejat de la lliga i evidencia el gran treball que ha realitzat tot el grup al llarg del curs. En l’àmbit golejador cal destacar els noms de Xavier Parés (20 gols), Jordi Sanabra (25 gols), Pol Saiz (27 gols) i Iker González (36 gols), que en les tres jornades restants intentaran seguir ajudant perquè l’equip pugui aconseguir el ple de victòries.

PLANTILLA ALEVÍ D

2. Xavier Parés Albareda
4. Víctor Gómez Magre
5. Pol Saiz Barbancho
6. Alejandro Huguet
7. Aleix Gayà Aguiló
8. Albert Raga Gutiérrez
9. Andy Sesini Moreno
10. Jordi Sanabra Portí
11. Álvaro Fortuny Martínez
12. Ángel Turienzo Albarracín
13. Adrián García Ojeda
17. Iker González Lozano

ENTRENADOR: Adrià Hierro

L’Alevi D i els seus entrenadors. | Foto: Nàstic

Comentaris

avatar
Ordenar:   + nous | + antics | + votats
Carlos
Guest

Revisar la 2 foto esta equivocada