COMPARTIR
Els jugadors del Juvenil A celebren el 2-1. | Foto: Nàstic

El Juvenil A serà una temporada més equip de Divisió d’Honor després de no deixar escapar el segon match ball que tenia per assolir la permanència derrotant a la UE Sant Andreu en un partit ple d’emocions, patiment i una èpica remuntada obligada pel gol inicial dels barcelonins, que de la mateixa manera que els nostres també es jugaven segellar la seva continuïtat a la màxima categoria juvenil.  El 0-1 va permetre als quadribarrats jugar amb molta confiança en els següents minuts, però els grana es van anar aixecant i van començar a competir tal i com demanava el duel tot i que no van ser capaços d’aconseguir la igualada abans d’arribar al temps de descans.

A la segona part, però, els de Manel Cazorla es van fer amb el control del joc i fruit d’això van arribar les primeres ocasions sobre la porteria visitant fins que un cop arrabassada l’hora de partit Pol Domingo va aconseguir marcar el gol de l’empat. L’1-1 va permetre als tarragonins inclinar el camp al seu favor de manera definitiva continuant el setge sobre l’àrea rival amb diverses oportunitat molt clares, la darrera la que va originar el servei de cantonada en el que Ion Perelló va trobar la manera de rematar a porteria obligant ha intervenir al porter Álex Luque, que no va poder impedir que el refús li caigués a Jordi Verdejo perquè aquest enviés la pilota al fons d de la xarxa per marcar el gol de la victòria i el de la permanència.

Jordi Verdejo, l’autor del 2-1. | Foto. Nàstic.

Com calia esperar, un cop els nostres van aconseguir posar-se per davant encara quedava aguantar els intents per empatar del quadre barceloní. L’expulsió d’Álex va complicar les coses però l’equip va aconseguir mantenir a ratlla als atacants rivals mantenint el 2-1 fins que el col·legiat va assenyalar el final del partit. El Juvenil A va segellar la permanència i podrà afrontar amb total tranquil·litat la darrera jornada de lliga en la que visitarà al líder i campió FC Barcelona mentre que el Sant Andreu haurà de jugar-se la seva continuïtat a la Divisió d’Honor en el duel dramàtic que disputarà al Narcís Sala davant el CD Ferriolense.

Comentaris

avatar