COMPARTIR
El Juvenil B celebra al vestuari la victòria contra el Mollet. | Foto: Juvenil B

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

La Pobla segueix sense gol i sense guanyar

Des de la victòria al camp de l’Ascó, el filial del Nàstic porta quatre partits sense veure porteria i evidentment així és molt difícil que pugui guanyar un partit. De fet, els darrers resultats han sigut una derrota per la mínima i tres empats amb idèntic resultat (0-0), l’últim el del passat cap de setmana al camp del Vilassar de Mar en un partit en el que les ocasions van brillar per la seva absència. Els homes de Martín Posse solament van gaudir de dues bones oportunitats per estrenar el marcador amb un centre-xut de Javier Avilés i amb un remat escorat de Brugui que van obligar a l’intervenció d’Imanol Castilla. D’altra banda, els granes van veure com tot i tenir més oportunitats els locals també van estar desencertats davant la porteria de José Perales provocant així l’empat sense gols que si bé no serveix de res fa que escalin una posició (8ª).

Guillem Martínez brilla amb el Juvenil B

L’equip de Daniel Vidal es va retrobar amb la victòria després de derrotar a la UE Mollet gràcies a un hat-trick de Guillem Martínez, un dels millors jugadors del planter grana que ja la passada temporada va demostrar del que és capaç sent un dels protagonistes destacats de l’equip Cadet que es va proclamar campió del MIC. Enguany, el davanter ha marcat 11 gols en 27 partits i és el màxim golejador del Juvenil B.

El dorsal ‘9’ va batre a Sebby Senjay passada la primera hora de joc i va repetir a la segona part per partida doble, al 76’ i al 87’ amb els dos gols que van arrodonir per fer el definitiu 3-0 amb el que els granes es consoliden a la novena posició situant-se a sis punts de la vuitena posició que ocupa el segon equip de la Damm quan encara resten sis partits per arribar a la conclusió del campionat.

Victòria del Cadet A i derrota de l’Infantil A

El principal equip de la categoria Cadet ha aconseguit una importantíssima victòria davant el FC Sant Cugat Esport que li serveix per apropar-se a la permanència ja que gaudeix d’un avantatge de deu punts respecte al primer equip que marca la zona de descens (CF Badalona). A més a més, els gols d’Alfredo (55’) i Sergio Rodríguez (58’) permeten al conjunt dirigit per Bruno Uria situar-se a tres unitats de la vuitena posició que ocupa el que precisament serà el seu proper rival, el Mercantil, i que dóna el darrer bitllet per disputar el Campionat de Catalunya que disputen els vuit primers classificats del G1 de la Divisió d’Honor. En la primera volta, els sabadellencs es van imposar per 0-2.

Per la seva part, l’Infantil va caure per la mínima al Mpal. de San Salvador davant el quart classificat, la UE Cornellà. Els barcelonins van treure profit de la diana que Aitor Sánchez va transformar als 22 minuts de la primera part per derrotar a un equip el de Francisco Pastor que amb aquest resultat va perdre l’oportunitat de retallar-li dos punts a la vuitena plaça que els permetria disputar el Campionat de Catalunya.

L’Aleví A i Ticiano Pérez continuen en plena forma

L’equip de Pol García va aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva que li permet seguir consolidant-se en la segona posició deixant sense efecte els últims resultats del tercer, l’EF San Pere i San Pau. Els granes, que solament han encaixat un gol en els darrers cinc compromisos, van tornar a exhibir un gran nivell defensiu per mantenir la porteria a zero i treure així el màxim profit possible als gols d’Erik Marcos, Isaias Díaz, Roger Ciuró i Ticiano Pérez, que en aquesta ocasió va marcar els set gols restants que el situen a la cinquena posició de la taula de golejadors amb 38 dianes.

 

Resultats i propera jornada.

Comentaris

avatar