COMPARTIR
Stéphane Emaná durant un partit de la passada temporada. | FOTO: laliga.es

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 32 del campionat de la Liga 123

Manolo Reina (7): Espectador. No tingué treball en tot el partit llevat d’una mà prodigiosa a un tir de Kalu Uche i d’un gol on poc va poder fer.

Daisuke Suzuki (6): Neutral. Davant el poc poder ofensiu demostrat per l’equip andalús, el jugador japonès del Gimnàstic abandonà el terreny de joc quan Juan Merino canvià a sistema de quatre defenses.

Iago Bouzón (5): Despistat. Ha fallat en la marca de l’únic gol del partit. Li costa sortir amb la pilota controlada i els rivals ho saben.

Bruno Perone (5): Inusual. Un error seu en una centrada l’ha aprofitat el gran dels Uche per posar el 0 a 1. Ha apostat per buscar a Manu Barreiro per alt.

José María Angresola “Mossa” (6): Treballador. Ha mostrat les cartes del seu gran rendiment la temporada passada. Va agafant forma i el seu nivell de joc habitual. La seva gran assignatura pendent: la sortida de pilota.

Gerard Valentín (6): Incisiu. En accions ofensives és un autèntic punyal. Els seus dribblings a banda dreta porten de corcoll la defensa rival. D’altra banda el seu físic li fa patir a l’hora de replegar-se.

Sergio Tejera (7): Termòmetre. Ha enllaçat amb encert el joc de l’equip. Té la capacitat de marcar el tempo de l’encontre. Demostra caràcter en cada acció del joc.

Lévy Madinda (7): Elèctric. La baixa de Luismi provoca que Madinda es sacrifiqui més en tasques defensives. Tot i això el gabonès s’entèn a la perfecció amb Sergio Tejera.

Wilfried Zahibo (6): Fortalesa. En el cos a cos és un jugador temible. Ha millorat molt en la creació del joc. S’està guanyat contra tot pronòstic un lloc a la plantilla grana.

Stéphane Emaná (8): Valent. Qui ho dona tot al camp poc se li pot retreure. L’entrega del camerunès és inqüestionable. Ha xutat a l’aire en l’única ocasió clara que ha tingut. Li falta qualitat individual.

Manu Barreiro (8): Valent. El gallec es fa un fart de lluitar i pressionar. Imprescindible en el joc aeri li ha tret el lloc a la gran estrella del Club Gimnàstic, Achille Emaná.

Juan Delgado (6): Decepcionant. Li pot la pressió del que s’ha pagat per ell. Quan surt a les segones meitats ha d’oferir-se més. Li falta un jugador de qualitat al seu costat per brillar.

Juan Muñiz (7): Estrella. A falta d’Achille Emaná, l’asturià ha de ser el gran tres quarts d’aquest equip. Sap regatejar, té visió de joc i la millor esquerra a pilota aturada de la categoria. Juan Merino ha de treure més profit d’ell.

Ikechukwu Uche (5): Desafortunat. A un jugador de la seva talla se li ha de demanar més. Poc lluitador, no pot viure només de l’últim toc. Ha de participar més en el joc col·lectiu d’aquest equip.

Juan Merino (4): Incomprensible. La no participació d’Achille Emaná li portarà crítiques. Gran part de l’afició no entén els seus canvis. Amb els jugadors que té hauria de ser més ambiciós en el joc exhibit pels tarragonins.

Comentaris

avatar