El de Cáceres s'ha retirat abans d'hora de l'entrenament

Luismi recau i queda pràcticament descartat pel partit de l’Almería

Males notícies pel que fa a la recuperació de Luismi. El migcampista de Cáceres, que s’havia de reincorporar amb la resta del grup aquesta setmana després de la lesió que va patir a La Romareda contra el Zaragoza i on va haver de deixar el terreny de joc en llitera, s’ha retirat abans d’hora de l’entrenament i tot apunta a una nova recaiguda en la seva lesió.

D’aquesta manera, Juan Merino no podrà comptar amb gairebé tota seguretat amb el migcampista grana pel partit d’aquest diumenge davant l’Almería. Luismi, doncs, haurà d’allargar la seva estada a la infermeria.

1 COMENTARI

  1. Pfff… Molt mala notícia. Sense cap mena de dubte el jugador més en forma de l’equip abans de la lesió. Esperem que no s’allargui gaire el tema perquè realment el necessitem. Ànims crack!

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here