L'Aleví A celebrant un dels tres gols contra la Rapinenca. Foto: Aleví A Nàstic.

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

Adéu definitiu als play-off

La Pobla de Mafumet ha perdut les últimes opcions que tenia d’arribar a la quarta plaça després de collir un estèril empat davant el CE Europa (0-0) en el que les ocasions de gol han brillat per la seva absència. De fet, les millors ocasions d’un primer temps en el que els grana han sigut els clars dominadors, han sigut un xut llunyà de Brugui i dues rematades de cap d’Abel Rita i Alejandro Cano que no han suposat cap problema per al porter José Perales.

Les coses però, han canviat als segons 45 minuts i els escapulats han tingut l’oportunitat d’avançar-se amb un remat de Xavier Civil que finalment no ha trobat porteria. La rèplica dels locals ha arribat per mitjà dels germans Vidal. Iván ha sigut el primer en intentar-ho amb un xut des de la frontal mentre que poc després era Gabriel qui ha posat a prova al meta Fernando García, que ha refusat ambdues accions. La darrera ocasió del matx l’ha tingut el visitant Sergi Campoy, que no ha pogut finalitzar una jugada dins de l’àrea davant la ràpida resposta de Perales.

Derrotes dels dos Juvenils

El Juvenil A ha perdut el primer match ball per assegurar-se la permanència al GIII de la Divisió d’Honor després de caure al camp d’un CD Manacor que amb aquesta victòria sí ha sigut capaç de segellar la seva salvació. Els de Manel Cazorla han sigut víctimes d’un mal primer temps en el que el balear Guille ha aprofitat les dues ocasions que ha tingut per batre al porter Alejo i situar el 2-0 amb el que s’arribaria al descans. Els grana ho intentarien durant la segona part però finalment no han sigut capaços de marcar el gol que els hagués permès entrar de nou dins del partit. El proper diumenge tindran davant el Sant Andreu una nova oportunitat per aconseguir el punt que els hi falta per assolir la fita de continuar una temporada més a la màxima categoria.

Per la seva part, el Juvenil B ha caigut per la mínima en la seva visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià dels Besòs on s’ha topat amb un RCD Espanyol B que s’ha imposat gràcies a la manca d’encert dels davanters tarragonins i al solitari gol que ha marcat Álex González a falta de 20 minuts per arribar als 90 reglamentaris. Amb aquesta derrota, els de Daniel Vidal encadenen tres jornades sense guanyar i necessitaran adjudicar-se el triomf en el partit de la propera jornada contra el CF Mollet, un dels equips que es troben dins de les places de descens, per tal de deixar gairebé resolta una permanència que no obstant està molt ben encaminada.

El Cadet i l’Infantil també cauen

El Cadet A no ha pogut trencar els pronòstics i ha caigut al camp del tercer classificat, el Gimnàstic Manresa, que ha assolit la seva sisena victòria consecutiva per consolidar-se a la tercera posició. Per tant, els de Bruno Uria no tenien un compromís gens fàcil per extreure un bon resultat però tot i així han donat batalla fins al final per intentar capgirar el marcador després de que els locals s’hagin avançat a pocs minuts per arribar al temps de descans per mitjà d’Iván Ramón. Els manresans han incrementat el seu avantatge al 56’ amb la diana de Jordi García però els grana han sigut capaços de donar emoció al tram final del matx gràcies al penal transformat per Iñaki Moreno quan encara restaven 10 minuts més l’afegit.

D’altra banda, l’Infantil A ha rebut un dur correctiu al camp de la Damm. Tot i avançar-se en el marcador amb una matinera diana de Marcos Fernández, els nostres han vist com el tercer classificat del G1 de la Divisió d’Honor li ha donat la volta al resultat gràcies al hat-trick del seu màxim golejador Muluken Gusi, que ha arribat a la xifra dels 18 gols amb dues dianes a la primera part (25’ i 36’) i una tercera a la segona (59’). Aquest tercer gol ha suposat una estocada definitiva de la qual els grana no s’han pogut refer i això ho ha aprofitat el conjunt cerveser per marcar tres gols més en qüestió de cinc minuts amb l’encert de Izan Maldonado (63’), David García (66’) i Txús Alba (68’).

Ticiano Pérez supera la xifra dels 30 gols i Roger Anglès decideix pel Benjamí A

L’Aleví A s’ha imposat per 1-4 a la UE Rapitenca en el partit corresponent a la J24 del G4 de la Preferent Aleví i ho ha fet gràcies als gols de Yeray Nieto, Roger Ciuró i Ticiano Pérez, que ha completat el marcador amb una dobleta que l’ha permès arribar a la xifra de 31 dianes gràcies en part a la col·laboració i el treball de tot l’equip. El dorsal ‘11’ és el màxim golejador de l’equip dirigit per Pol García per davant dels altres golejadors del duel, que han marcat 19 i 22 gols respectivament. Els grana es situen a 8 punts del líder Reus quan solament resten sis jornades per la conclusió del campionat.

En el Benjamí A, Roger Anglès ha sigut l’autèntic protagonista del derbi tarragoní contra la CDC Torreforta després de marcar els dos gols que li han donat el triomf al conjunt de Jordi Martín. El ‘10’ dels granes, que ha marcat 12 gols en el present curs, ha culminat la remuntada local després de que Albert Valencia hagi igualat la diana inicial del visitant Rayad Chliyah.

Resultats i propera jornada.

Comentaris

avatar