Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Municipal d’Olot davant el Girona, corresponent a la final de la 28ª Copa Catalunya.

José Perales
El porter de La Pobla de Mafumet ha estat decisiu; ha tingut un parell de bones intervencions que han evitat el gol del Girona i ha aturat un dels dos penals fallats que han donat el títol al Nàstic.

Jean-Luc Assoubre
L’ivorià ha estat titular i ha estat el jugador més destacat en l’atac dels granes, i potser de tot l’equip. S’ha mostrat elèctric i ha realitzat passades de mèrit que no han pogut ser aprofitades per Uche. Demana a crits tornar a l’onze titular a la lliga.

Horari del partit
Podriem criticar també el lloc on s’ha disputat la final, però es va decidir per sorteig i poc s’hi pot fer. Però cal donar un toc d’atenció a la Federació Catalana pel dia i l’hora del partit, que ha impossibilitat que molts aficionats (sobretot del Nàstic) es poguéssin desplaçar a Olot per viure en directe la final.

avatar