El darrer precedent entre Getafe i Nàstic va ser a Primera Divisió

El Nàstic visitarà Getafe el dissabte 22 d’abril

La Lliga de Futbol Professional ha publicat aquest matí els horaris de la jornada 35 de Segona Divisió, en la que el Nàstic haurà de visitar el Coliseum Alfonso Pérez per musar les seves forces amb un Getafe que previsiblement continuarà lluitant per un lloc als play-off. El partit es disputarà el dissabte 22 d’abril a les 18.00h. i serà retransmès pel canal oficial de LaLiga123tv i els mitjans radiofònics locals com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona, així com també pel nostre compte de Twitter.

La d’enguany serà la tercera vegada que l’entitat tarragonina visita aquest estadi després de fer-ho per primera vegada a la 18ª jornada de la temporada 1979/80 en un partit que va finalitzar amb un empat sense gols i en una segona ocasió molt més recent, en la penúltima jornada de l’històrica campanya a la Primera Divisió (2006/07) en la que el solitari gol de d’Irurzun i el penal aturat per Rubén Pérez van servir per vèncer al Getafe de Bernd Schuster que poques setmanes després disputaria la seva primera final de Copa del Rei caient per la mínima davant el Sevilla, que com ja estava classificat per jugar la Champions League va permetre que l’equip madrileny aconseguís un bitllet per la propera edició de la Copa de la UEFA.

En la resta de la jornada, destaquem el duel per la promoció d’ascens entre el Real Oviedo i la SD Huesca que servirà per encetar la 35ª data del campionat en el que el Cádiz-Levante es presenta com el millor partit del cap de setmana sense desmerèixer els duels directes per la zona baixa que portaran a enfrontar-se al Mallorca amb el Córdoba i al Mirandés amb el Real Zaragoza.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here