El Sant Andreu va ser el rival dels granes als quarts de final. | Foto: UE Sant Andreu

Els penals s’han acabat convertint en el millor aliat del Nàstic. I és que el club grana ha superat les tres el·liminatòries de la Copa Catalunya acabant tots els partits amb el marcador a zero.

El 5 d’octubre de l’any passat, als quarts de final, el conjunt llavors entrenat per Vicente Moreno va empatar 0-0 contra el Sant Andreu al Narcís Sala. La tanda de penals va ser favorable al Nàstic, acabant 2-4 pels interessos tarragonins.

Ja a semifinals (9 de novembre), el Nàstic es media al Gavà a l’estadi municipal de La Bòbila. En un partit sense grans ocasions per part dels dos equips, el marcador tampoc es movia al minut 90, i en una tanda de penals erràtica els tarragonins van acabar vencent per 1-2.

Ja a la final, els granes novament s’han endut el partit i, en aquest cas la 28ª edició de la Copa Catalunya, en una tanda que ha acabat 3-4 pels de Juan Merino i on Ferran Giner ha estat l’autor d’anotar el gol decisiu.

Comentaris

avatar