Els granes s'emporten la tercera Copa Catalunya de la seva història

El Nàstic guanya la tercera Copa Catalunya…sense marcar cap gol

Els penals s’han acabat convertint en el millor aliat del Nàstic. I és que el club grana ha superat les tres el·liminatòries de la Copa Catalunya acabant tots els partits amb el marcador a zero.

El 5 d’octubre de l’any passat, als quarts de final, el conjunt llavors entrenat per Vicente Moreno va empatar 0-0 contra el Sant Andreu al Narcís Sala. La tanda de penals va ser favorable al Nàstic, acabant 2-4 pels interessos tarragonins.

Ja a semifinals (9 de novembre), el Nàstic es media al Gavà a l’estadi municipal de La Bòbila. En un partit sense grans ocasions per part dels dos equips, el marcador tampoc es movia al minut 90, i en una tanda de penals erràtica els tarragonins van acabar vencent per 1-2.

Ja a la final, els granes novament s’han endut el partit i, en aquest cas la 28ª edició de la Copa Catalunya, en una tanda que ha acabat 3-4 pels de Juan Merino i on Ferran Giner ha estat l’autor d’anotar el gol decisiu.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here