Ilija Nestorovski, l'heroi macedoni amb una dobleta. | Foto: ESPN

Les dates FIFA han deixat a Juan Merino sense poder comptar amb dos dels futbolistes del primer equip que habitualment defensen la samarreta de les seves seleccions i, que per tant, han estat cridats novament per la disputa dels compromisos internacionals. En la primera jornada de partits dels combinats nacionals, Stole Dimitrievski i Mohammed Djetei han sigut partíceps dels partits de Macedònia i Camerun respectivament.

En el cas del primer, l’ex porter del Granada ha sigut titular en la clara i contundent victòria de Macedònia sobre la selecció de Liechtenstein en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup G de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018. El grana ha disputat els 90 minuts del matx i ha aconseguit deixar la seva porteria a zero, la qual cosa ha permès treure profit al gran gol que ha marcat Boban Nikolov (Vardar) per obrir el marcador i a la dobleta de Ilija Nestorovski (Palermo) que ha servit per completar 0-3 definitiu al Rheinpark Stadion. Amb aquesta victòria, els macedonis sumen els seus primers tres punts i es situen a sis d’Albània i a nou d’Israel. El proper i darrer compromís dels de Igor Angelovski serà l’amistós davant Bielorrússia, l’avantpenúltima del grup A, que es disputarà dimarts a les 18h a l’estadi Filip II de Macedònia.

Per la seva part, Mohammed Djetei ha sigut partícep del partit amistós entre Tuníssia i Camerun que s’ha disputat al Stade Olympique de Radès, en el que els actuals campions de la Copa d’Àfrica, que es troben preparant la Copa Confederacions que es jugarà del 17 de juny al 2 de juliol, s’han imposat per la mínima gràcies al gol de davanter del Besiktas Vincent Aboubakar. El central del Nàstic ha partit des de la banqueta i ha entrat superada l’hora de partit per disputar els últims 27 minuts d’un duel en el que Fabrice Ondoa ha sigut titular i ha deixat la seva porteria a zero. Ambdós futbolistes es troben ja concentrats a Brussel·les per afrontar el segon friendly davant Guinea Conakry, en el que Djetei podria ser titular.

 

Comentaris

avatar