Els granes han aconseguit xifres de 'play-off' des de l'arribada de Juan Merino

La llum al final del túnel: a 5 victòries de la salvació

El Nàstic té cada vegada més aprop aconseguir la permanència un any més a la Segona Divisió. La victòria d’aquest passat dissabte a Valladolid -la cinquena des que Juan Merino va arribar a Tarragona- ha apropat l’objectiu dels granes, que amb cinc victòries dels onze partits restants sumarien 51 punts, xifra que asseguraria la salvació.

La visita de l’Almería el proper diumenge (12h) es presenta com un partit clau de cara a les aspiracions granes, ja que a més dels punts hi ha en joc el deixar tocat de mort un rival directe per la permanència.

El Nou Estadi pot dictar sentència

El Nàstic juga amb la ventatja d’haver de rebre a Tarragona fins a tres rivals que estan immersos en la salvació: Almería, Mirandés i UCAM Murcia en la darrera jornada de lliga. A més, els de Juan Merino també hauran de viatjar a Palma per enfrontar-se al Mallorca i anar al camp del Rayo Vallecano a quatre jornades d’acabar-se el campionat.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here