El club segueix apostant pel model 2.0

Neix NàsticTV, la televisió on-line del club

El Nàstic va presentar ahir a la sala de premsa del Nou Estadi NàsticTV, un canal de televisió on-line a YouTube que pretén apropar als socis i aficionats tot el que passa estrictament fora dels terrenys de joc on juguen els granes.

De la mà de la periodista Sílvia Petit, que en serà la conductora i presentadora, el canal oferirà entrevistes, qüestionaris i el dia a dia dels jugadors del primer equip i de la resta de seccions del club.

El director general Lluís Fàbregas va afirmar durant la presentació del projecte audiovisual que el club porta força temps ideant i preparant aquest projecte, que va veure llum ahir amb la publicació de dos vídeos: un resum del Dia Mundial del Síndrome de Down, amb els jugadors del primer equip participant en un dels entrenaments de l’equip Nàstic Genuine, i un divertit test entre Suzuki i Dimitrievski.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here