Uche, Juan Muñiz i Zahibo entren a la convocatòria

El retorn dels descartats

Amb una mica de retard, el Club Gimnàstic de Tarragona ha donat a conèixer la llista de 18 jugadors que viatjaran a Valladolid per disputar el partit d’aquest dissabte davant els pucelans.

Una convocatòria plagada de baixes: a les ja conegudes de Luismi, Miguel Ángel Cordero i Gerard Valentín per lesió i les de Dimitrievski i Djetei per compromisos internacionals amb les seves respectives seleccions, s’hi ha afegit la d’Àlex López. El jugador de Calafell no ha pogut entrenar-se amb normalitat aquests darrers dies. A l’espera de comunicat mèdic oficial per part del club, tot sembla indicar que el davanter grana estarà de baixa entre dues i tres setmanes.

Oportunitat pels menys habituals?

Aquesta plaga de baixes ha donat l’oportunitat d’entrar a la convocatòria als jugadors menys habituals per Juan Merino, com són els casos d’Ikechukwu Uche, Juan Muñiz i Wilfried Zahibo. Caldrà veure però si algun d’aquests jugadors té la possibilitat d’entrar al terreny de joc durant el transcurs del partit i qui sap, fer canviar d’opinió el tècnic gadità.

Menys sort han tingut José Carlos i Jean Luc, que són una setmana més els jugadors descartats per Juan Merino.

1 COMENTARI

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here