Horaris de la J34 de la Liga123. | Foto: LFP

La LFP ha fet públic els horaris de la 34ª jornada del campionat de lliga que es disputarà a la conclusió de la setmana santa i que enfrontarà al Nàstic amb el CD Mirandés en un partit que tindrà lloc el dissabte 15 d’abril a les 18h al Nou Estadi de Tarragona.

El matx serà retransmès pel canal oficial de LaLiga123tv i pels mitjans locals com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona, així com també pel nostre compte de Twitter.

Aquesta serà la segona vegada que els tarragonins reben la visita del quadre burgalès al coliseu grana, doncs excepte la passada temporada mai abans havien coincidit en la mateixa categoria.

En aquella primera ocasió, els de Vicente Moreno van tenir que remuntar el gol inicial de Aridane Cabrera i ho van aconseguir en una excel·lent segona part gràcies a la diana de Giorgi Aburjania i a la dobleta de José Naranjo. El visitant Néstor Salinas va maquillar el marcador amb el 3-2 definitiu que va servir als grana per consolidar-se a la tercera posició i seguir de ben a prop a un Deportivo Alavés que per aquell llavors ocupava la segona plaça per darrera del CD Leganés.

En la resta de la jornada, el Tenerife-Girona es presenta com el millor partit del cap de setmana per davant d’altres duels de màxim interès com poden ser el Huesca-Cádiz i el duel del nord entre el Lugo i el Real Oviedo. A més a més, la 34ª data de la Liga123 ens deixarà dos derbis provincials, un bastant desigual entre l’Alcorcón i el Getafe i un amb aroma a descens entre l’Almería i el Córdoba, i dos xocs de la zona baixa com l’UCAM Murcia-Rayo Vallecano i el Real Zaragoza-Mallorca.

Comentaris

avatar