Gerard Valentín encarant un rival aquesta temporada al Nou Estadi. | FOTO: Mundo Deportivo

Problemes a Can Nàstic. Segons informa avui el Diari de Tarragona, el lateral dret Gerard Valentín és seriós dubte per l’encontre corresponent a la jornada número 31 de La Liga 123, que el Club Gimnàstic disputarà aquest dissabte a les 16 hores a l’estadi José Zorrilla contra el Valladolid.

Gerard Valentín va ser un dels dos canvis realitzats per Juan Merino a la mitja part del partit del passat divendres davant l’Elche. En un primer moment tot semblava indicar que es tractava d’una decisió tècnica, però sembla que el jugador va patir molèsties a l’isquiotibial de la cama dreta.

Ahir dilluns, el jugador es va sotmetre a més proves mèdiques juntament amb el seu company Miguel Ángel Cordero, per a determinar l’abast d’aquesta dolència.

Si es confirmés la lesió, i en el millor dels casos, el jugador gironí estaria allunyat deu dies aproximadament dels terrenys de joc.

Aquesta baixa, juntament amb la de Cordero deixaria mermada una plantilla que ara més que mai necessita recuperar efectius de cara a la salvació per aquesta temporada

La baixa de Gerard Valentín podria fer tornar al carril dret a Cristian Lobato, posició que ha ocupat des de l’arribada de Juan Merino a l’entitat presidida per Josep Maria Andreu.

Comentaris

avatar