Cap de setmana del 19/03/2017

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

Punt i final a la ratxa de la Pobla

El filial del Nàstic va caure per la mínima en la seva visita al Mpal. Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat i veu com les seves opcions de disputar els play-off d’ascens es compliquen per culpa del solitari gol de Francisco Areitio, el botxí dels grana que va ser capaç de superar a José Perales amb un remat des de dins de l’àrea. La Pobla va fer ho impossible per empatar, sobretot a la segona part, però les ocasions d’Ivan Vidal, Rodri i Rayco no van trobar el premi de l’empat per evitar una derrota que acaba amb la ratxa de dotze partits sense perdre i que situa al conjunt de Martín Posse  a 7 punts de la quarta plaça que estrena la UE Sant Andreu quan solament resten 24 unitats en joc. Molt malament tindrien que fer-ho els quadribarrats, així com l’Ascó i el Terrassa, perquè el conjunt pobletà pogués disputar la promoció d’ascens.

Pas de gegant del Juvenil A i estèril empat del Juvenil B

El Juvenil A va aconseguir una victòria importantíssima davant un rival directe per la permanència com és la Unificació Bellvitge gràcies al solitari gol d’Álex, que a cinc minuts per arribar al final del partit va forçar una pena màxima que ell mateix va convertir per fer realitat el tercer triomf consecutiu dels de Manel Cazorla que a més a més els apropa a la permanència ja que gaudeixen de 6 punts d’avantatge respecte a les places de descens quan solament resten tres jornades per la conclusió del campionat. Per tant, si els grana són capaços de puntuar el proper cap de setmana al camp del CD Manacor i els altres resultats acompanyen, molt probablement puguin celebrar la salvació.

Per la seva part, el Juvenil B va empatar contra el segon equip juvenil de la Damm en un partit en el que van veure com l’equip barceloní va remuntar al segon temps el matiner gol de Guillem Martínez, que ja suma 8 dianes en el present campionat, amb l’encert de cara a porteria de Daniel Molina –de penal- i Aleix Díaz. Els cervesers però, es van quedar amb deu jugadors poc abans d’arribar als deu últims minuts després de que Carlos Naya veiés la segona targeta groga i això no ho van desaprofitar els nostres per aconseguir el gol de l’empat per mitjà de Ion Perelló. Amb aquest punt, els de Daniel Vidal segueixen sense donar el pas definitiu per poder aspirar al TOP-8 tot i que encadenen sis partits consecutius sense perdre.

El Cadet A remunta  i l’Infantil A suma un punt

El principal representant de la categoria Cadet va aconseguir trencar la seva mala dinàmica de resultats –dos empats i tres derrotes- i va derrotar al Lleida Esportiu després de remuntar la diana inicial dels blaus, que tot i l’expulsió de Carlos López (37’) van ser capaços d’avançar-se en el marcador amb el gol de Pol Moragues a cinc minuts per arribar al temps de descans. En el segon temps però, els de Bruno Uria van aprofitar la superioritat numèrica i van capgirar el marcador amb un primer gol de Sergio Rodríguez (55’) i un segon de Gerard Moya (70’). Finalment, Joel Sánchez va certificar el triomf amb el 3-1 definitiu que els permet arribar als 27 punts, 8 per sobre de la zona vermella.

Pel que fa l’Infantil A, els de Francisco Pastor van ser capaços d’emportar-se un punt de la seva visita al CE Sabadell en un partit on va mancar l’encert de cara a porteria per part de tots dos equips. Ian Gonzalo va avançar als arlequinats ben aviat però els grana van respondre a la mitja hora de joc gràcies a un gol en pròpia porteria de David Urban. Amb aquest empat, els nostres arriben als 32 punts i segueixen mantenint a ratlla el descens abans de visitar al tercer classificat, la Damm.

 

Partits del proper cap de setmana.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here