Víctor Oribe se'n va endur la pilota a casa. | Foto: FC Vilafranca.

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Víctor Oribe i el seu primer hat-trick com a professional

Ja que la setmana passada vam cometre l’error de confondre a l’ex grana Víctor Oribe amb Jordi Oribe, futbolista cedit pel Reus Deportiu al FC Vilafranca, a causa de la mala jugada que ens va fer una de les apps de resultats, aquest cap de setmana torna a aparèixer el nom d’aquest jugador perquè en aquesta ocasió si va ser ell l’autor de tres dels sis gols que el conjunt de la capital de l’Alt Penedès li va marcar a l’EC Granollers. El nostre protagonista va marcar lues dues primeres dianes del degà penedesenc en qüestió de quatre minuts, del 22’ al 27’, culminant una gran jugada col·lectiva i transformant una pena màxima abans de que en la segona apart anotés el quart gol del seu equip a l’execució d’un lliure directe. Aquesta victòria consolida al conjunt d’Iván Moreno a la tercera posició del GV de la Tercera Divisió i augmenta a 7 els punts d’avantatge respecte a la cinquena posició que ocupa l’Ascó de Santi Castillejo.

Miguel Palanca i Dani Abalo fan d’assistents

El tarragoní i l’extrem gallec, que va vestir l’elàstica grana la temporada del fatídic descens a la Segona Divisió B (2011/12), han col·laborat en el triomf per 3-0 del Korona Kielce sobre el Cracovia Kraków en el partit corresponent a la 26ª jornada de la Lotto Ekstraklasa. Palanca va permetre que Jakub Zubrowski, que demà celebra el seu 25è aniversari, estrenés el marcador mentre que el jugador format al planter del Celta de Vigo va ser l’assistent de Maciej Gorski en el 2-0. Finalment, Jacek Kielb va arrodonir un triomf que permet a l’equip de les navajas  escalar fins a la vuitena posició, la darrera que dóna accés als play-off d’on sortirà el campió i els dos equips que entraran a la segona i a la tercera ronda prèvia de la pròxima edició de l’Europa League.

Iván Aguilar contribueix a la victòria del Decano

L’atacant andalús, que va vestir els colors del Nàstic en vuit ocasions després d’arribar en el mercat d’hivern de la temporada 2013/14, va ser protagonista de la balsàmica victòria que va aconseguir el Recreativo de Huelva al camp de l’Atlético Mancha Real, tot un rival directe en la lluita per una permanència que comença a ser més que factible pel degà del futbol estatal. Les dianes de Iván Aguilar, que amb el de diumenge ja suma cinc gols en el present curs, i Rafa de Vicente van segellar un triomf que es va complicar amb el gol de Daniel Cifuentes i que finalment va permetre al Recre augmentar el seu avantatge respecte a les places de descens en 6 unitats, una més de les que el separen del play-out que ara mateix ocupa l’Extremadura UD de Walter Fernández i Cristóbal Gil.

Josep Mª Nogués i Adolfo Baines triomfen a Algèria

L’ex entrenador -també ex director esportiu- i l’ex porter –també ex entrenador de porters- del Club Gimnàstic van festejar aquest passat cap de setmana l’ascens del Paradou AC a la Ligue 1 d’Algèria després de derrotar per 3-1 al Amal Bou Saâda. La victòria va permetre a l’equip dirigit per Nogués situar-se al capdavant de la classificació amb 16 punts d’avantatge respecte al quart classificat, el JSM Skikda, quan solament resten cinc partits per la conclusió del campionat. A més, el títol de la Segona Divisió algeriana sembla que tampoc se’ls hi escaparà ja que gaudeixen d’un +12 respecte al segon classificat, l’USM Blida. Des de Nastic.cat volem felicitar a Josep Mª Nogués i a Adolfo Baines pel seu èxit i els hi desitgem molta sort en el que està per venir, que no serà poc.

Tres ex granes celebren el triomf al derbi murcià

Un altre que repeteix en aquesta secció és Rayco García, però aquesta vegada ho fa acompanyat pel lateral Juanjo García i el migcampista David Sánchez per celebrar la victòria del Real Murcia en el derbi murcià contra el Cartagena en un partit en el que només van participar l’atacant canari i el mig centre andalús, ja que Juanjo està lesionat i encara té per gairebé un mes. Els gols de Sergi Guardiola, Josema i Víctor Curto van permetre al conjunt pimentonero assaltar el Municipal Cartagonova i situar-se així a només 3 punts de les places de promoció quan encara resten vuit jornades per finalitzar la fase regular. Tot i que cap dels nostres ex van contribuir directament a la victòria del conjunt dirigit per Vicente Mir, celebrem el seu triomf i esperem que puguin assolir l’objectiu de retornar a tot un històric com el Murcia al lloc on es mereix.

Comentaris

avatar