Els jugadors de l'Elche celebren un dels gols anotats ahir. | Foto: laliga.es

El Nàstic no va poder allargar la gran ratxa a la que arribava a la jornada 30 i va caure golejat per un Elche que a la mitja hora de partit ja guanyava per 0-3.

Tan tarragonins com alacantins arribaven al partit separats només per tres punts. La realitat, però, va ser que els locals es van trobar desbordats en tot moment per un equip molt irregular enguany pel que fa a resultats.

El primer gol arribava al minut 13, quan Fabián es va inventar un gran xut des de fora l’àrea que va sorprendre Manolo Reina i es va col·lar per l’esquadra de la porteria.

Djetei es va fer el 0-2 en pròpia porta. | Foto: laliga.es

El Nàstic va mostrar tímids intents per arribar a la porteria defensada per José Carlos, però tot va quedar en res quan Djetei, després d’una centrada rasa de Luis Pérez a l’àrea grana, es va fer el gol en pròpia porta. Minut 23 i el Nàstic ja perdia per 0-2.

La discreta actuació de Cristian Lobato, que ahir no va tenir el seu millor dia a la banda esquerra, va permetre a Hervías donar-li el gol a Nino, que feia el tercer i definitiu gol per l’Elche.

El davanter de l’Elche Nino. | Foto: laliga.es

A partir d’aquest moment el Nàstic ho va intentar més amb el cor que amb el cap, jugant amb pilotades llargues que no van aconseguir generar cap ocasió clara de perill.

Manu Barreiro al minut 85 va anotar de cap el gol de l’honor d’un Nàstic que amb aquesta derrota haurà de tornar a estar pendent dels resultats de la jornada, podent caure novament en zona de descens.

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
NasticCAT
NasticCAT

La millor notícia és que la derrota del Mallorca en el temps afegit aquest dissabte ens mantindrà una jornada més fora del descens.