Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 30 del campionat de la Liga 123

Manolo Reina (7): Salvador. Si el Club Gimnàstic es troba fora del descens és en part gràcies a ell. Líder dins i fora dels terrenys de joc, és un salvavides. Va evitar una derrota més àmplia. Podria haver fet més en el primer gol visitant.

Gerard Valentín (7): Invisible. O això semblava. Fou l’únic punyal d’un equip mediocre a la primera part. De les seves botes van sorgir les escasses ocasions que varen aixecar de la cadira una afició que aquest cop sí que va respondre.

Cristian Lobato (5): Desubicat. No és carriler, ni lateral, ni se l’hi assembla. Juan Merino li demana constantment que vagi al centre, que s’associï amb els seus companys del migcamp deixant la banda desprotegida. Hervías et dona les gràcies.

Bruno Perone (5): Lent. Li va mancar velocitat per corregir les impresicions posicionals de Cristian Lobato. Pateix en excés davant rivals àgils. Tot i així aporta seguretat a pilota aturada i mostra grans capacitats per treure la pilota jugada des del darrere.

Mohammed Djetei (5): Impetuós. Demostra que té condicions de bon central encara que a voltesno mesura els tempos de les seves accions. Es va mostrar atent, contundent al tall i solidari amb l’equip. No va tenir por de jugar-se el físic en accions aèries. Tingué mala sort en el segon gol il·licità.

José María Angresola “Mossa” (6): Voluntariós. Aquest no és el seu any. Va jugar de central en la tarda de divendres. Es mostrà més còmode quan va passar al lateral esquerre. Un cop al seu lloc va demanar la pilota constantment per aportar a l’equip la profunditat que necessitava

Xavi Molina (6): Apagafocs. Ningú posa en dubte l’entrega del de la Canonja. Poc dotat tècnicament per jugar de pivot ho supleix amb coratge i entrega. Ahir no donà abast en suplir les carències posicionals dels granes.

Miguel Ángel Cordero (4): Desaparegut. La màscara no li va donar sort. Diluït en el gris partit grana va mostrar-se imprecís i erroni en certs aspectes del joc. Es va retirar lesionat a les acaballes d’un encontre on no va aportar pràcticament res.

Sergio Tejera (6): Caràcter. Va ser l’únic jugador local que mostrà criteri en l’elaboració d’accions ofensives. No s’amaga i sempre es mostrà amb intenció de ser protagonista del joc. Tot i així els seus companys no el van acompanyar.

Juan Delgado (4): Apàtic. Es desentengué del poc joc mostrat pels granes. Fa la seva guerra particular amb conduccions sense sentit. Ha d’aprofitar més la presència d’Emaná.

Achille Emaná (6): Incomprès. Els companys no l’entenen i ell segurament no entèn a Juan Merino. Es troba sol en ocasions a la punta d’atac. Un xic desubicat, potser hauria d’endarrerir la seva posició per explotar el seu talent.

Manu Barreiro (6): Oportunista. Va introduir al fons de la xarxa una de les poques pilotes que li arribaren en condicions en el temps que va estar al camp. Genera espais i atrau rivals gràcies a la seva envergadura.

Àlex López (7): Lluitador. Va pel terra, corre, protesta. Vol ser el 9 titular d’aquest equip i es nota. Només li faltà el gol per reivindicar-se.

Lévy Madinda (5): Perdut. El gabonès va entrar pel lesionat Cordero i en el poc temps que va ser sobre la gespa del Nou Estadi va buscar constantment la col·laboració de Sergio Tejera. Malauradament l’equip ja havia baixat els braços.

Juan Merino (3). Estrambòtic. El seu plantejament inicial va resultar erroni. Els prop més de 7700 valents que van apropar-se al Nou Estadi no van entendre com enviava a la dutxa a Emaná i Gerard Valentín. Va partir l’equip quan menys ho necessitava. Podrien haver-hi canvis a la pròxima convocatòria a Can Nàstic.

2
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
NasticCAT
NasticCAT

Veient la primera meitat no em sembla malament que vulgués donar entrada a dos davanters, de fet jo sóc dels que no entén que juguem sense. Però vist el panorama els canvis eren Cordero i Delgado per Barreiro i Àlex López, i retrassar la posició d’Emaná a la mitja punta.

Fins i tot jo potser només hagués fet el canvi de Cordero per Barreiro. M’agrada la idea de jugar amb un davanter ràpid com Delgado i un altre de més estàtic com Barreiro. Davant del Córdoba es van entendre en el segon gol i a més el xilè estava en ratxa i a la primera meitat havia tingut la única ocasió del Nàstic.

En qualsevol cas, si posem dos jugadors alts (sobretot Manu Barreiro) és per penjar pilotes a l’àrea. Quantes n’hi vam centrar com la del gol? No en recordo més de dues en 40 minuts i cap d’elles amb èxit. S’havia de provar més, crec que es va buscar el joc directe massa aviat, la millor prova és la substitució d’Emaná al descans. Jo crec que ens vam precipitar en buscar la pilotada de Reina des d’un bon començament en els segons 45 minuts.

Crec que en els últims minuts, al veure-ho ja perdut, l’equip es va treure les presses de sobre i va recuperar la calma. En aquest moment ens vam adonar que no era tan difícil però ja va ser massa tard, i malgrat tot encara hi hauria pogut haver miracle.

xavier Gi
xavier Gi

en la proxima convocatoria deberia faltar merino.