Ferran Giner en un partit de la passada temporada. | Foto: mundodeportivo.com

El Nàstic ja ha fet pública la llista de convocats pel partit d’aquest divendres davant l’Elche al Nou Estadi.

La principal novetat és la de Ferran Giner, que entra a la convocatòria en detriment de Iago Bouzón. Des de l’arribada de Juan Merino a la banqueta grana és el segon cop que el central gallec queda fora de la llista de convocats.

La llista està formada pels següents jugadors: Reina, Gerard Valentín, Mossa, Xavi Molina, Madinda, Lobato, Àlex López, Delgado, Perone, Suzuki, Cordero, Ferran Giner, Manu Barreiro, Tejera, Djetei, Emana, Dimitrievski i Stéphane Emana.

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
pere carter
pere carter

el k la va liar laltre dia va ser suzuki…no entenc xk deixa fora bouzon