Horaris de la J33 de la Liga123.

El Nàstic ja coneix la data i l’hora exacta del partit corresponent a la jornada 33 del campionat de lliga, en la que haurà d’agafar l’avió per desplaçar-se fins a les Illes Balears per veure’s les cares amb un rival directe per la permanència com ho és el RCD Mallorca de Javier Olaizola i Lago Júnior.

El partit es disputarà el dissabte 8 d’abril a les 16h a l’estadi de Son Moix i serà retransmès pel canal oficial de LaLiga123tv, pels mitjans radiofònics locals com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona i també pel nostre compte de Twitter.

Els granes afrontaran un dels reptes de més alçada de tota la temporada, doncs mai han aconseguit guanyar al feu mallorquí. De fet, el seu millor resultat en aquest escenari és l’empat de la passada temporada en el que van desaprofitar un 0-2 a favor després que Lago Júnior i Brandon Thomas neutralitzessin les dianes de Mossa i José Naranjo.

Anteriorment, els tarragonins havien sumat quatre derrotes en el mateix número de visites, la darrera d’elles es va produir quan tots dos equips es van veure les cares a la Primera Divisió (2006/07). En aquella ocasió, Víctor Casadesús, que dues temporades després recalaria cedit a Tarragona, va ser el botxí de l’equip dirigit per Paco Flores.

En la resta de la jornada hi ha dos partits que destaquen per sobre de la resta, el que disputaran el Getafe i el Levante al Coliseum Alfonso Pérez i el que jugaran el Mirandés i l’Alcorcón a l’Estadi d’Anduva.

D’altra banda, es disputaran tres partits que enfrontaran a alguns dels candidats per disputar la promoció d’ascens amb alguns dels conjunts que lluiten per salvar la categoria: Rayo Vallecano-Tenerife, Real Valladolid-Córdoba i Real Oviedo-UCAM Murcia.

Foto: laliga.es

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
since1886
since1886

pels interessats en anarhi…els vols d’anada i tornada marxant divendres i tornant dsp del partit estan per 43€…