Gil Muntadas, en una acció del partit. | Foto: Diari de Tarragona

El filial del Nàstic va sumar un estèril empat contra el cuer del grup 5 de la Tercera Divisió, el CE Júpiter, desaprofitant així la derrota d’un FC Ascó que continua com a quart classificat però que ja té molt a prop al grup de perseguidors que formen el Terrassa i el Sant Andreu, un grup al que els pobletans s’haguessin pogut afegir d’haver aconseguit sumar els 3 punts.

La falta d’encert de cara a porteria d’Iván Vidal, Rodri i Riki va ser el motiu principal pel que el quadre de Martín Posse va deixar-se dos punts, tot i que la part positiva és que tampoc va encaixar i per tant va sumar així el tretzè partit sense conèixer la derrota.

Amb aquest punt, els grana mantenen viu el somni de l’ascens i es situen a cinc punts dels play-off.

Comentaris

avatar