Acció del partit entre el Ferriolense i el Juvenil A. Foto: Bvich

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

La Pobla perd una gran oportunitat

El filial del Nàstic va sumar un estèril empat contra el cuer del GV de la Tercera Divisió, el CE Júpiter, desaprofitant així la derrota d’un FC Ascó que continua com a quart classificat però que ja té molt a prop al grup de perseguidors que formen el Terrassa i el Sant Andreu, un grup al que els pobletans s’haguessin pogut afegir d’haver aconseguit sumar els 3 punts. La falta d’encert de cara a porteria d’Iván Vidal, Rodri i Riki va ser el motiu principal pel que el quadre de Martín Posse va deixar-se dos punts, tot i que la part positiva és que tampoc va encaixar i per tant va sumar així el tretzè partit sense conèixer la derrota.  Amb aquest punt, els grana mantenen viu el somni de l’ascens i es situen a cinc punts dels play-off.

Nou triomf del Juvenil A i empat del Juvenil B

El Juvenil A sembla haver agafat empenta després de la gran golejada contra el CE Sabadell i aquest cap de setmana va tornar a assaborir una nova victòria al camp d’un rival directe com és el CD Ferriolense. Els grana van ser els primers en colpejar en una primera part on van ser protagonistes per mitjà de José Miguel Alarcón, però amb l’inici del segon temps el conjunt balear va ser capaç de remuntar el partit amb les dianes de Mauricio i Tovar. Els de Manel Cazorla no es van ensorrar i en qüestió de cinc minuts van ser capaços de capgirar el marcador amb dos gols de Verdejo i Pol. La reacció dels visitants va deixar sense resposta a la defensa local i els 3 punts van volar cap a Tarragona per situar al Nàstic a l’onzena posició amb 28 punts, 4 més que la zona de descens.

Per la seva part, el Juvenil B no va passar de l’empat (0-0) en la seva visita al CE Manresa en un partit en el que el rival es va quedar amb un jugador menys al minut 36 per l’expulsió amb vermella directa del migcampista Marc Cuello, circumstància que els de Daniel Vidal no van saber aprofitar per assolir una victòria que els hagués apropat a la vuitena plaça que defensa el segon equip de la Damm, que precisament serà el seu rival en la propera jornada.

El Cadet A perd i l’Infantil A goleja

El principal representant de la categoria Cadet va caure al camp de la Unió FB Jabac i Terrassa en un duel que es va decidir a la segona part després que en la primera els grana perdessin el primer avantatge del partit després de que al 20’ Sergio Rodríguez posés el 0-1 a l’electrònic. En el 28’ però, Aitor Sánchez va marcar l’1-1 i en el 41’ va ser Ernest López el que va donar-li la volta al partit marcant el segon gol dels locals. Els de Bruno Uria no van tardar en respondre i en dos minuts van restaurar les taules per arribar amb el 2-2 al temps de descans. El gran handicap pels grana va ser que en el primer minut del segon acte van encaixar una tercera diana, obra de Marc Arisó, que van acusar fins al final del xoc. Finalment, Ernest López va marcar el 4-2 definitiu a falta de 10 minuts per arribar als 80 reglamentaris.

Pel que fa l’Infantil A, els de Francisco Pastor es van topar amb un rival l’Atlètic Segre que tot i ser el cuer del G1 de la Divisió d’Honor va donar molta guerra en la seva visita al Mpal. de San Salvador. Tant és així, que els nostres van tenir que igualar dues desavantatges després de que Jordi Gimeno i Álex Gutiérrez marquessin el 0-1 i l’1-2 que van replicar Marc Ferran i Marc Grau respectivament. L’encert dels Marc’s va permetre als de Francisco Pastor poder remuntar i golejar a la segona part completant uns primers 13 minuts esplèndids en els que Adrián González, Adrián Salguero, Aleix Girol i Eloy Domingo van definir el 6-2 definitiu.

Ticiano Pérez marca quatre gols amb l’Aleví A

El menut davanter de l’Aleví A va ser el millor jugador del partit que va enfrontar al conjunt de Pol García amb el cuer del G4 de la Preferent Aleví, el CF Base L’Arboç, al que li va infligir un contundent 0-9 amb el que Ticiano Pérez va col·laborar amb quatre gols, tres d’ells de forma consecutiva, que li fan sumar un total de 28 a la taula de golejadors. Gerard Sole (x2), Erik Marcos, Arnau Álvarez i Yeray Nieto van ser els altres jugadors que van completar el marcador. Els grana segueixen consolidats a la segona posició i continuen a 10 punts del Reus Deportiu, líder destacat de la categoria.

Agenda del proper cap de setmana.

Foto: futbolbalear.es

Comentaris

avatar