Maximiliano Caire en una acció del partit contra Estudiantes.

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Álex Bergantiños, l’heroi de Riazor

Si aquest cap de setmana hi va haver un gran triomfador, aquest se’ns dubte va ser Álex Bergantiños.
El migcampista gallec va marcar el gol definitiu que li va donar la victòria al Deportivo de la Coruña en el seu duel contra el mateix FC Barcelona que dies abans va culminar una gesta històrica a la UEFA Champions League.

Gràcies a la seva diana, els de Pepe Mel agafen un avantatge de nou punts respecte les places de descens i ho tenen tot a favor per continuar una temporada més a la lliga de les estrelles. Recordem que el futbolista nascut a La Coruña va jugar amb el Nàstic únicament mitja temporada, més concretament la segona fase de la 2010/11, i va ser l’autor del gol que va segellar la permanència en el penúltim compromís del curs contra l’Albacete. L’esforç i l’entrega que va demostrar en els vint-i-dos partits que va disputar amb la samarreta grana van atorgar-li un lloc a la nostra memòria.

Víctor García col·labora en la victòria del Badalona

Molt probablement el nom de Víctor García no cridarà l’atenció de gairebé cap nastiquer, doncs aquest futbolista va jugar a la Pobla de Mafumet i únicament ho va fer la passada temporada per formar el planter de l’històrica campanya del conjunt pobletà a la Segona Divisió B. Després de no poder salvar la categoria, el valencià va abandonar l’entitat grana i va posar rumb a Badalona per poder continuar jugant a la divisió de bronze del futbol estatal. Amb l’equip escapulat, que segueix consolidant-se en places de play-off, ha jugat 25 partits i ha marcat dos gols, l’últim el d’aquest cap de setmana en el triomf contra l’Atlètic Balears en el que va ser l’autor del segon gol del seu equip.

Rayco García s’estrena amb el Real Murcia

El pitxitxi de l’últim ascens del Club Gimnàstic està d’enhorabona. Després de canviar Ponferrada per Murcia i el grup 2 pel grup 4 de la Segona Divisió B, l’atacant canari ha marcat el seu primer gol amb la samarreta pimentonera en la victòria de l’històric Real Murcia davant el Linares Deportivo. L’ex grana ha sigut l’autor del segon gol dels murcians i ha col·laborat directament en un triomf que permet als de Vicente Mir sumar 44 punts i situar-se a cinc de les places de promoció d’ascens a la Segona Divisió. El somni a la Nueva Condomina encara és possible i Rayco vol contribuir a fer-lo realitat.

Maximiliano Caire fa d’assistent amb el Fortín

Va passar pel Nàstic amb més pena que glòria, però no per això hem de pensar que Maximiliano Caire ha tingut una curta carrera com a jugador professional.

Al marxar de Tarragona, on solament va jugar un partit contra el Castellón en el que a sobre va ser expulsat  als 36 minuts per doble amonestació, el lateral argentí va tornar al seu país natal per defensar els colors del Colón, del Patronato, del Sarmiento i del  Vélez Sarfield, amb el que compleix la seva segona temporada. Aquest cap de setmana el futbol ha tornat a l’Argentina i l’ex del Nàstic ho ha celebrat amb una assistència perquè l’uruguaià Diego Zabala marquès el 2-1 després de que Augusto Solari s’aprofités d’una errada en el marcatge del mateix Caire per fer l’1-1. La llei de la compensació i tal.

David Abraham, capità en la derrota del Eintracht contra el Bayern

No podem dir que una derrota sigui un punt a favor per sortir en aquesta secció, però convertir-se en un dels capitans d’un equip de la Bundesliga com és l’Eintracht de Frankfurt no és una cosa que pugui passar inadvertida per davant dels nostres ulls. Tot i que no es la primera vegada que David Abraham assumeix la capitania del conjunt de l’estat federat de Hesse, en aquesta ocasió va portar el braçalet de capità en un dels duels més importants de tota la temporada, en el duel contra el Bayern de Múnich. L’equip de Niko Kovac va claudicar contra el quadre de Baviera i el nostre protagonista va ser víctima d’una nova exhibició de Robert Lewandowski, autor de dos dels tres gols del partit. El central argentí va jugar solament una temporada a Tarragona (2007/08) però gràcies al seu bon rendiment i a l’opció de compra que es va guardar el club, el Basilea va haver de pagar 1,2M per contractar els seus serveis.

Foto: afa.org.arg

Comentaris

avatar