L’expedició grana afronta un dels desplaçaments més il·lusionants de tota la temporada, no precisament pel rival sinó per tenir l’oportunitat de visitar una de les ciutats més emblemàtiques del panorama estatal com és la pintoresca i màgica Sevilla així com el que enguany és el millor estadi de tota la categoria: el Ramón Sánchez Pizjuán. Els tarragonins tenen per costum realitzar grans actuacions quan s’han d’enfrontar als conjunts filials i sobretot quan ho fan de visita als estadis de Primera Divisió, un hàbit que van iniciar ara fa tres temporades a La Romareda infringint-li un 0-3 al Real Zaragoza B i al que van donar continuïtat la passada campanya al Nuevo San Mamés amb una exhibició espectacular que va tombar al Bilbao Athletic (0-4). Enguany és el torn de posar el peu a la Bombonera de Nervión on espera un Sevilla Atlético que ha anat clarament de més a menys al llarg del curs i que en conseqüència s’ha convertit en un rival directe per la permanència després de que pel contrari el Nàstic hagi ressorgit de les seves cendres en les últimes setmanes amb tres victòries consecutives que li donen l’oportunitat d’arribar a la xifra de 35 punts que té el conjunt hispalense. El millor moment per visitar el millor escenari possible.

Repetim?

Davant l’absència de Luismi Sánchez, que sembla que tornarà abans del previst després d’haver reaparegut aquest passat dijous sobre l’annex del Nou Estadi, fa tot l’efecte que Juan Merino podria disposar el mateix onze que va sortir d’inici ara fa set dies en el duel contra el Córdoba repetint el 3-5-2 que s’ha instaurat definitivament en els plans del preparador gadità. El passat cap de setmana teníem el dubte de qui seria el substitut del migcampista cedit pel Real Valladolid, si seria Xavi Molina o Lévy Madinda. Finalment, el gabonès es va endur el gat a l’aigua per formar el doble pivot amb Sergio Tejera en una aposta evident  pel desplegament físic que és capaç d’aportar cada vegada que es vesteix de curt i tot sembla indicar que en aquesta ocasió també es col·larà entre les fitxes titulars amb l’objectiu de frenar l’ímpetu dels joves futbolistes del combinat andalús. Ara bé, Merino ja ha manifestat en diverses ocasions l’admiració que sent pel de La Canonja i tenint en compte que el partit és a domicili bé podria ser una alternativa fiable tal i com ho va ser ara fa dues setmanes a La Romareda.

La gestió del partit i l’acceptació de que no hi ha res fet i del que el més complicat arriba a partir d’ara seran dos factors fonamentals perquè els grana puguin encadenar la quarta victòria consecutiva que molt probablement els faria donar un nou salt a la classificació tenint en compte que la majoria dels rivals de la zona baixa tenen que afrontar compromisos francament complicats a excepció del Mirandés i l’UCAM Murcia, que s’enfronten entre ells en el six pointer match de la jornada. Per poder aprofitar aquesta circumstància, serà vital que l’equip de Juan Merino entri al partit amb els sis sentis posats sobre la gespa del Pizjuán per evitar encaixar un gol matiner tal i com ha succeït en els dos darrers compromisos contra el Real Zaragoza i el Córdoba.

És evident que el Sevilla Atlético sortirà endolladíssim motivat per la pèssima ratxa de resultats que acumula en les últimes setmanes i que poc a poc l’està apropant a les places de descens. Si els visitants són capaços d’aguantar els primers 15 minuts sense que el rival pugui profanar la porteria de Manolo Reina, posant especial atenció al flanc esquerra on Mossa haurà de fer front a l’associació que formen David Carmona i el menut Alejandro Pozo, hauran fet un pas importantíssim per poder portar el partit al seu terreny rebaixant les revolucions del mateix i permetent que els seus migcampistes imposin la seva llei dictant el tempo del partit mentre la pilota circula per les seves botes. Si pel contrari el matx camina per altres derroters i són els locals els que aconsegueixen adjudicar-se el domini de l’esfèric imprimint una alta velocitat i frenesís al joc, el contracop d’Achille Emana i Juan Delgado serà la carta a utilitzar.

“ | EL RIVAL: Sevilla Atlético «L’equip revelació en hores baixes» http://bit.ly/2nhodSG”.

Es d’esperar que el duel segueixi un guió similar al que hem descrit en darrer lloc, doncs a part de la necessitat per guanyar que tenen els locals també cal tenir en compte que solament han perdut un dels tretze partits que ha disputat al Ramón Sánchez Pizjuán. Deixant de banda la derrota contra el Reus Deportiu, els de Diego Martínez han sumat sis victòries i sis empats, els tres últims de forma consecutiva, davant la seva afició. El tècnic gallec recupera per a la causa al central Bernardo Torres mentre que perd per lesió a Jorge Carrascal, Borja Lasso i Carlos Fernández.

Possibles alineacions.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
NasticCAT
NasticCAT

Posaria Emana jugant de mitja punta, al lloc de Cordero. Crec que el seu perfil s’adequa molt millor a aquesta posició. Li falta velocitat per jugar a dalt. Mai he acabat d’entendre què busca Merino posant-lo en punta.