Ja hi ha data oficial per un dels partits més importants que li esperen al Club Gimnàstica en la recerca de la permanència, tota una realitat després dels bons resultats de les últimes setmanes.

En aquesta ocasió, els grana rebran a un rival directe per la salvació com és la UD Almería, en el partit corresponent a la 32ª jornada del campionat de lliga que es jugarà el diumenge 2 d’abril a les 12h al Nou Estadi de Tarragona.

El duel serà retransmès pel canal oficial de LaLiga123tv i també es podrà seguir en directe pels mitjans locals, com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona, així com també a través del nostre compte de Twitter.

Els de Juan Merino rebran a un rival davant el qual han actuat d’amfitrió en quatre ocasions, i al que solament s’ha pogut derrotar una vegada, en la temporada de l’històric ascens a la Primera Divisió (2005/06) gràcies a un solitari gol d’Antoni Pinilla. En aquella ocasió, enfront hi havia un Almería dirigit per Paco Flores, que poc després es faria càrrec de la banqueta grana en substitució de Luis César Sampedro, i que sobre la gespa comptava amb dos joveníssims Kalu Uche i Jonathan Soriano.

En els tres compromisos restants entre ambdues esquadres, el conjunt andalús va aconseguir endur-se dues victòries i un empat, aquest darrer el que es va produir la passada campanya (2-2).

En la resta de la jornada hi ha diversos partits força interessants com l’altre duel de la zona baixa que disputaran l’Alcorcón i el Mallorca o el Tenerife-Oviedo, que serà retransmès pel Movistar Partidazo.
El Huesca-Getafe i el Zaragoza-Valladolid també entrarien dins de la llista de grans partits del cap de setmana.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar