Manolo Martínez amb la samarreta grana. | Foto: diaridetarragona.com

El defensa grana Manolo Martínez podria estar aprop de penjar les botes a finals de temporada. Així ho afirma l’alacantí en una entrevista publicada al Diari Més, on afirma que “el mal al genoll és un infern”.

Martínez es va lesionar el lligament encreuat durant la pretemporada d’enguany, en un partit al Miniestadi davant el Barça B.

El central, de 36 anys, considera que les seves opcions de tenir una vida normal per culpa de la lesió “es van esgotant” i afirma que “hi ha poques opcions de que torni a jugar”.

Cal recordar que Manolo Martínez va arribar a Tarragona la temporada 2003/04, i s’hi va estar fins la 2007/08, quan va fitxar pel Tenerife. Després va passar pel Recreativo i el Levadiakos grec abans de tornar al Nàstic la temporada 2014/15.

Comentaris

avatar