El Juvenil A celebrant la gran victòria contra el Sabadell.

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

Victòria per somiar de la Pobla

El filial del Nàstic va aconseguir una importantíssima victòria en el derbi provincial que es va jugar al camp d’un Ascó que està dins de la lluita per disputar els play-off, una lluita en la que ara també s’hi troba la Pobla de Mafumet, que gràcies a aquest triomf s’ha posicionat solament a sis punts de la quarta plaça que ocupa l’equip dirigit per Santi Castillejo.

El matx no va poder començar millor pel conjunt visitant, ja que en el minut 2 es va trobar amb penal a favor que Ruxi no va desaprofitar per fer el 0-1. Tot i l’avantatge al marcador, la primera part va ser força igualada i pràcticament no hi van haver més ocasions. El segon acte però, va estar més entretingut després de que en el 47’ l’ex grana Víctor Bertomeu enviés la pilota al fons de la xarxa amb un xut creuat que es va convertir en el gol de l’empat. Minuts més tard, va ser Brugui el que va posar a prova al també ex grana Sergio López amb un remat que va acabar requerir la seva intervenció. Després d’aquesta acció, els locals van gaudir de tres bones ocasions per capgirar el marcador però es van trobar amb un Perales plenament inspirat. Quan semblava que tots dos equips s’haurien de conformar amb un punt, un centre al cor de l’àrea de l’Ascó va permetre a Ruxi engaltar un remat per fer l’1-2 i donar-li els 3 punts a l’equip de Martín Posse. Onze partits sense perdre i 6 punts de diferència amb la promoció quan resten 30 per jugar-se. La fita és possible.

El Juvenil A goleja i el Juvenil B també guanya

Deu jornades després, el Juvenil A va ser capaç de celebrar una gran i important victòria al camp del CE Sabadell que li serveix per abandonar les places de descens i per recuperar la confiança que necessita per afrontar les properes cinc i últimes jornades de lliga en les que es jugarà la seva continuïtat al GIII de la Divisió d’Honor, començant pel duel de la proper cap de setmana contra el CD Ferriolense.

L’inici fulgurant del matx dels de Manel Cazorla va marcar el devenir del partit, sobretot després de que Roger Escribà i Aitor Serrano posessin el 0-2 al marcador abans d’arribar al minut 10. Els grana no van afluixar el seu ritme i van marxar al descans amb un contundent i favorable 0-4 gràcies a l’encert de Josep Calavera i Verdejo. En el segon temps, no van deixar que els arlequinats trobessin la manera de ficar-se novament dins del partit i de fet van tornar a protagonitzar les millors ocasions davant la porteria contrària, tot i que només va poder ser Álex Segura el que va superar al meta local per establir el definitiu 0-5.

Per la seva part, el Juvenil B continua amb la bona dinàmica de les últimes setmanes i ja suma quatre jornades sense conèixer la derrota amb dos empats i dues victòries, la última la del passat dissabte contra el Mercantil. Els de Daniel Vidal es van avançar ben aviat per mitjà de Gerard Moya (11’), que va marcar la seva quarta diana del curs, i just abans del descans van deixar el duel encarrilat amb el gol que va anotar Guillem Recasens. El triomf permet al segon equip juvenil escalar una posició i superar al Girona per situar-se a la novena plaça del G7È de la Lliga Nacional.

Empat del Cadet A i derrota de l’Infantil A

L’equip de Bruno Uria no va poder superar a la UE Rapitenca, cuer del GI de la Divisió d’Honor de la categoria Cadet, i va firmar un empat sense gols que el va fer encadenar el seu quart partit consecutiu sense guanyar amb dues derrotes i dos empats. No obstant això, els grana continuen gaudint d’una bona renta respecte a les places de descens tot i que necessiten sumar un triomf per poder tancar de manera definitiva la seva permanència. L’Unió FC Jabac i Terrassa i el Lleida Esportiu seran els seus propers rivals davant els quals buscaran tornar al camí de la victòria.

D’altra banda, l’Infantil A va caure en la seva visita al Unió FB Jabac i Terrassa, el cinquè classificat i l’equip més en forma del moment amb cinc victòries consecutives al seu sarró. El conjunt dirigit per Francisco Pastor va ser víctima del màxim artiller del campionat, Marc Pérez Morcillo (19 gols), que va marcar una dobleta per derrotar al seu rival amb un primer gol ben matiner abans del primer quart d’hora de partit i amb un segon que va arribar a l’equador de la segona part. D’aquesta manera, els grana acumulen la seva sisena jornada sense saber el que és sumar els 3 punts tot i que el proper cap de setmana tindran una excel·lent oportunitat per revertir la situació davant la visita de l’Atlètic Segre, el cuer del grup amb solament 6 unitats al seu caseller.

El pòquer de Roger Anglès no basta pel Benjamí A

El Benjamí A visitava a un rival molt proper a la classificació com és el CF Canonja, que ocupa la cinquena posició del G5 de la Preferent Benjamí per darrera del conjunt grana. El partit va tenir una autèntica figura, el visitant Roger Anglès, que va marcar quatre dianes perquè el seu equip pogués sumar un punt després de que el conjunt local remuntes els tres gols del dorsal ‘10’ dels tarragonins que van servir per posar un 0-3 inicial que semblava deixar sentenciat el duel. Res més lluny de la realitat, els blanc-i-blaus van ser capaços de capgirar el marcador amb els tants de Christian Llorens –de penal-, Jorge Torres i la dobleta de Jefrey Ogbor. Finalment, el mateix Roger Anglès va marcar el definitiu 4-4 a tres minuts minuts per arribar al final del partit i ja suma 10 gols a la taula de golejadors.

Foto: Juvenil A

Comentaris

avatar