Els cinc ex-granes del cap de setmana

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

Víctor Casadesús contribueix a la victòria del Levante

El davanter balear torna va marcar el seu segon gol de la temporada i va iniciar el camí de la remuntada del líder de la Liga123 contra un Elche que es va avançar al Ciutat de València per mitjà del veterà Nino. El dorsal ‘18’ dels granotes va enviar al fons de la xarxa el refús d’un penal que ell mateix acabava d’errar davant la gran estirada de Juan Carlos. No content amb això, en els darrers minuts de partit va ser ell el que va forçar un segon penal comès per Albert Dorca que en aquesta ocasió va transformar Juan Muñoz. El Levante segueix caminant amb peu ferm cap a la Primera Divisió i Víctor Casadesús vol recuperar la seva plaça en l’onze inicial de Juan Ramón López Muñiz per ser un dels protagonistes d’un ascens que no es pot escapar. Cal recordar que el jugador format al planter del RCD Mallorca és el segon màxim golejador del Nàstic en els darrers temps gràcies als 14 gols que va marcar a la temporada 2008/09, xifres que comparteix amb Rayco García. L’únic que supera els números d’ambods futbolistes és José Naranjo amb les 16 dianes que va marcar el curs passat.

Víctor Oribe decideix pel FC Vilafranca

L’equip de la capital de l’Alt Penedès va aconseguir una important victòria contra un rival directe en la disputa pels play-off d’ascens com és l’històric Terrassa, que a dia d’avui lluita per abandonar el GV de la Tercera Divisió. Els vilafranquins es van valdre d’un solitari gol del seu jugador franquícia Víctor Oribe, que a més a més de ser el capità de l’equip és el màxim golejador amb 9 gols, per guanyar un partit a casa gairebé quatre mesos després. La diana del jugador format a la pedrera grana permet al degà penedesenc afiançar-se a la tercera posició i augmentar el seu avantatge en 4 punts respecte a l’Ascó (4rt) i en 7 respecte al Sant Andreu (5è). El projecte d’Iván Moreno continua amb pas ferm.

Albano Bizzarri arriba a una xifra rodona

Evidentment, el titular es ve a referir que l’històric porter argentí de 39 primaveres va encaixar aquest cap de setmana el seu 60è gol de la temporada a la Serie A després de que la Sampdoria li infringís al Pescara la seva dinovena derrota del curs per un resultat de 3-1. Els delfini són els cuers del Calcio i pràcticament tenen els dos peus a la següent categoria. L’ex porter del Nàstic, que va jugar a Tarragona en l’històrica temporada a la Primera Divisió (2006/07), solament ha aconseguit deixar la porteria a cero en tres ocasions i probablement estigui firmant els pitjors números de tota la seva carrera professional. Fins a on arriben els tentacles d’Internet, el de Etruria (Córdoba, ARG) mai havia rebut tants gols com enguany, ni tan sols en la seva estància al Nou Estadi on va encaixar 38 dianes en 22 partits.

L’Arenas Club de Bolo derrota a l’Albacete

L’històric club basc, campió de la Copa del Rei del 1919 vs el FC Barcelona (5-2), està complint la seva segona temporada consecutiva al GII de la Segona Divisió B i de la mà de l’ex grana Jon Pérez Bolo (2004/06) està duent a terme una magnífica campanya i de moment és 8è amb 39 unitats, a quatre de la quarta posició que ocupa el Real Madrid Castilla, després de derrotar al líder del grup, l’Albacete de Tomeu Nadal i Eloy Gila, que fins abans d’aquesta última jornada solament havia cedit tres derrotes. Tot i que l’objectiu no és gens fàcil per la reputació de la majoria de rivals que té per sobre, els de Guecho volen lluitar fins al final per un lloc a la promoció d’ascens a la divisió de plata, categoria que no trepitgen des del 1994.

Bona temporada de Carlos Esteve i l’Atlético Saguntino

El cas d’aquest davanter de 25 primaveres és ben curiós. La passada campanya va arribar a la Pobla de Mafumet procedent del Villarreal B per ser un dels referents en atac del conjunt pobletà en la seva primera temporada a la Segona Divisió B, però solament tres mesos després va rescindir el seu contracte amb el filial grana després de que Martín Posse decidís no comptar amb ell. L’atacant valencià no va disputar cap minut a la lliga i les seves intervencions amb la samarreta de la Pobla es centren únicament en els amistosos de la pretemporada. Enguany però, Carlos Esteve està quallant una magnífica campanya a les files de l’Atlético Saguntino, un dels nouvinguts al GIII de la categoria de bronze, amb el que ja ha marcat 7 gols, el darrer el d’aquest cap de setmana contra l’AE Prat.

Foto: laliga.es

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...