Horaris de la J31 de la Liga123.

La LFP ha tornat a la normalitat i aquest dimarts ha publicat al seu portal web els horaris de la jornada 31 en la que el Club Gimnàstic haurà de visitar al Real Valladolid el dissabte 25 de març a les 16.00h al Nuevo José Zorrilla per disputar un partit que serà retransmès pel canal de LaLiga123tv i que també podreu seguir en directe pels principals mitjans locals com Tarragona Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona així com també pel nostre compte de Twitter.

Els de Juan Merino afrontaran doncs un dels desplaçaments que històricament se’ls hi ha donat pitjor ja que de les catorze vegades que han trepitjat Pucela solament han sigut capaços d’emportar-se els tres punts en una ocasió, en la tercera jornada de la temporada 2005/06 quan es van imposar per un resultat de 0-2 amb els gols d’Irurzun i Carlos Merino. Des de llavors, els grana han sumat quatre derrotes consecutives, dues a la Copa del Rei (1-0 i 6-0) i dues a la competició domèstica (1-0 i 4-0). En la darrera visita, la de la passada campanya, l’equip que llavors dirigia Vicente Moreno va ser capaç de tallar amb aquesta tendència i va firmar un empat sense gols  en el dia en que Jordi Calavera va debutar en una categoria professional.

En la resta de la jornada, destaquen el duel de la zona baixa entre l’Almería i l’Alcorcón i els enfrontaments de la part alta com són el Cádiz-Tenerife i el Real Oviedo-Girona, que ha estat triat com el millor partit del cap de setmana i que per tant serà retransmès pel canal Partidazo de Movistar Plus.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar