La Pobla no passa de l'empat contra el Manlleu. Foto: José Carlos León.

En aquest espai repassem els resultats del cap de setmana dels principals representants de la pedrera del Nàstic, que en els darrers temps estan realitzant un treball excepcional en les diferents categories. Tots ells, juntament amb els altres equips que formen el futbol base del club, són el futur de l’entitat i per això els hi volem donar la cobertura que mereixen.

Quart empat consecutiu de la Pobla

El filial grana tenia aquest passat dissabte una molt bona oportunitat per fer bons els tres empats que ha collit darrerament contra els tres primers classificats, el Peralada (0-0), el Vilafranca (1-1) i l’Olot, amb la visita d’un equip de la zona baixa que es troba immers en la lluita per la permanència com és l’AE Manlleu. No obstant això, els de Martín Posse no han sigut capaços d’assolir la victòria tot i sumar el seu desè partit sense perdre.

El gran handicap amb el que s’han trobat els pobletans ha sigut una vegada més la manca de porteria de cara a la porteria visitant. De fet, el travesser ha repel·lit els dos primers que han protagonitzat Ivan Vidal i Gil Muntades amb dues rematades des de la frontal de l’àrea. Més tard, després de que David Aroca aturés sense dificultat el remat de Brugui, el Manlleu s’ha avançat en el marcador amb un lliure directe executat per Manel Sala. Per sort, la reacció de la Pobla no s’ha fet esperar i en dos minuts ha aconseguit empatar el partit gràcies a un centre lateral de Rayco que Ivan Vidal ha rematat al fons de la xarxa.

L’1-1 ha servit perquè els grana es carreguessin de moral de cara al segon temps en el que gaudirien de dues grans ocasions per culminar la remuntada, primer amb un xut de Brugui que ha obligat a la intervenció del porter visitat (53`) i més tard, a falta de 13 minuts per arribar als 90 reglamentaris, amb un remat d’Ivan Vidal que s’ha tornat a estavellar contra el travesser. L’empat deixa a la Pobla de Mafumet consolidada a la setena posició amb 37 punts, a 9 de la quarta plaça que ocupa l’Ascó, que precisament és el seu proper rival en el derbi tarragoní que es disputarà el proper diumenge.

Futbol Base

Cal recordar que degut al carnaval, aquest cap de setmana no s’ha disputat cap partit en les diferents categories del futbol formatiu. Les competicions es reprendran a partir d’aquest dissabte amb els partits detallats en el requadre que us presentem a continuació.

Foto: El Punt Avui

Comentaris

avatar