Els cinc ex-granes del cap de setmana

En aquest apartat repassarem les actuacions més destacades del cap de setmana dels jugadors que algun dia van defensar la samarreta del Club Gimnàstic i que ara es troben militant en un altre club. Els fitxatges, els comiats i les notícies més importants relacionades amb tots ells també tindran cabuda en aquest espai.

El FK Rostov i César Navas, als 1/8 de final de la Europa League

L’equip rus en el que milita l’ex defensa central del Club Gimnàstic (2006/07) es va classificar dijous passat pels 1/8 de final de la UEFA Europa League, allargant així la seva presència en les competicions continentals que va inaugurar a l’inici d’aquesta temporada a les eliminatòries prèvies de la Champions League, competició en la qual va arribar a disputar la fase de grups jugant contra l’Atlético de Madrid, el Bayern de Múnich i un PSV al que li va guanyar la partida per la tercera posició. El Rostov ha deixat en la cuneta al Sparta de Praga amb un global de 5-1 i César Navas ha disputat els dos partits de l’eliminatòria al complet. El seu rival a la propera ronda serà ni més ni menys que el Manchester United de José Mourinho, David De Gea, Paul Pogba i Zlatan Ibrahimovic.

El Valencia Mestalla de Curo Torres goleja a l’Altético Baleares

És veritat que l’argentí va passar de puntetes per Tarragona, que solament va jugar un partit amb la samarreta grana i a més de la Copa del Rei, però no per això hem de negar-li la seva aparició en aquesta secció. Després del seu pas pel Tenerife i el Valencia, les lesions li van impedir poder gaudir d’una darrera experiència professional amb el Nàstic i en conseqüència el van precipitar a una retirada que a posteriori l’ha portat a les banquetes de la mà del filial valencianista, al que dirigeix des de l’estiu del 2014 i al que en la primera temporada el va salvar del descens, al que en la segona el va portar a una còmode vuitena posició i al que en la tercera, la d’enguany, l’està dirigint cap als play-off. Tot i venir de caure amb contundència contra l’Alcoyano (3-0), el Valencia Mestalla s’ha refet aquest cap de setmana amb una golejada d’escàndol contra un dels pesos pesats del grup com és l’Atlético Baleares (5-0) que posa de manifest la gran campanya que està realitzant i que el consolida a la tercera plaça. Curro Torres era molt bo com a jugador, però com a entrenador també promet.

Daniel Toscano dóna una important victòria al Badalona

Continuem al GIII de la Segona Divisió B. Al CF Badalona, que aquesta temporada està lluitant per disputar la promoció d’ascens a la categoria de plata, hi trobem un futbolista que va passar per la pedrera grana en la seva etapa de cadet i de juvenil. Es tracta de Daniel Toscano Llordal, que tot i ser italià també té la doble nacionalitat espanyola degut a que des de ben patit ha militat en les categories inferiors de FC Barcelona, del mateix Nàstic, del Real Madrid i del CE Sabadell, amb el que acabaria debutant en el primer equip abans de fitxar pel Badalona. L’equip escapulat li ha donat l’oportunitat de poder consolidar-se a la divisió de bronze del futbol estatal disputant 22 partits i anotant 2 gols, el darrer el que li ha marcat aquest passat diumenge al Villarreal B i que ha servit perquè el seu equip augmenti el seu avantatge respecte a la cinquena plaça en cinc punts.

Jesús Rubio també marca un gol que val més que tres punts

El migcampista i el CF Villanovense tornen a ser protagonistes en aquesta secció, i és que l’ex jugador grana ha decidit amb un gol al 89’ un partit igualadíssim contra el Mancha Real que amenaçava amb finalitzar en un empat sense gols. La diana del jugador nascut a Plasencia, que ja ha marcat en onze ocasions, s’ha traduït en una victòria que serveix perquè l’equip extremeny es situï a quatre unitats de la quarta plaça que ocupen els seus veïns de l’AD Mérida i continuï somiant amb la possibilitat de disputar els play-off d’ascens a la Segona Divisió.

El Dunkerque de Marc Fachan és líder en solitari

L’ex lateral dret que va militar al Nàstic i que va jugar 23 partits de la campanya 2009/10, somia enguany amb assolir l’ascens de categoria a la segona divisió de França amb el USL Dunkerque. El conjunt de les coloms és el líder de la tercera categoria del futbol estatal amb un avantatge de dos punts sobre el LB Châteauroux gràcies a la victòria per la mínima d’aquest cap de setmana contra el Paris FC en un partit en el que Marc Fachan ha tornat a jugar els 90 minuts tal i com ha fet al llarg de la temporada sempre que ha estat a disposició de l’entrenador Didier Santini, la qual cosa el converteix en un dels actius més importants d’aquest equip.

Foto: as.com

 

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here