Horaris de la J30 de la Liga123.

La LFP va contraprogramar el divendres de carnaval que es celebrava en diferents indrets del territori publicant els horaris de la 30ª jornada de lliga en la que el Nàstic mesurarà les seves forces contra l’Elche ni més ni menys que el divendres 17 de març a les 20h al Nou Estadi de Tarragona, en un partit que servirà per obrir el cap de setmana de competició i que es podrà veure pel canal oficial de LaLiga123tv mentre que també es podrà seguir en directe pels diferents mitjans locals com Tarragona Ràdio o Ràdio Ciutat de Tarragona.

Els de Juan Merino s’enfrontaran a un rival propici davant el qual poden sumar tres punts més per a la causa de la permanència, ja que l’Elche solament ha guanyat en dues de les onze visites que ha realitzat al coliseu grana.

La primera es va produir la temporada 2001/02, quan ambdós equips es van retrobar les cares a la categoria de plata vint-i-dos anys després. En aquella ocasió, el partit es va decidir per un resultat d’1-2 amb la dobleta que Nino va marcar per remuntar el gol inicial de Deus. Sis campanyes després (2007/08), es va repetir el mateix resultat i els valencians es van imposar amb els gols de Pere Martí i Miguel, mentre que el gol dels locals va ser obra d’Óscar Rubio.

Des de llavors, el Nàstic no ha deixat de sumar contra el quadre il·licità quan ho ha fet com a local, amb un bagatge d’un empat i quatre victòries, les dues últimes per la mínima gràcies als gols d’Álvaro Rey (2011/12) i de José Naranjo (2015/16). El triomf més recordat però, sempre serà el de la temporada 2009/10 quan els grana van assolir la salvació a la penúltima jornada davant un Elche que ja no es jugava res. L’encert de José Mari, Alejandro Campano i Roberto García van permetre al conjunt tarragoní participar en la següent edició de la llavors anomenada Liga Adelante.

Tornant al present, els duels més destacats d’aquesta jornada seran els que es jugaran en la sessió dominical començant pel Levante-Almeria que es jugarà a les 12.00h. A la tarda, tres partits d’alçada com són el Tenerife-Reus, el Girona-Cádiz i el Rayo Vallecano-Real Oviedo que posarà punt i final a la 30ª data de la Liga123.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar